Jak powiedział Marek Antoniusz do Atii w serialu „Rzym”: „Pani, twoja uroda jest aż bolesna!”
A opisanyzegar całkiem, całkiem. Gdyby nie to rose gold...
Odpowiedz do tematu
:
:
Alamo - Ty się normalnie marnujesz na tym podrupkarskim forum
Obśmiałem się jak zwykle
Obśmiałem się jak zwykle
:
Myśle że byłbym dość popularny wśród aspirujących na młodszego posaidacza prestiżu, dumnego posiadacza Certiny czy tam innego Roamera (jeszcze tylko dwie raty!)
Myśle że byłbym dość popularny wśród aspirujących na młodszego posaidacza prestiżu, dumnego posiadacza Certiny czy tam innego Roamera (jeszcze tylko dwie raty!)
:
W Fossilu to raczej Stp niż ETA
:
Reczenzja pierwsza klasa
A w zegarku: koronkę zmienić, mniej cygański kolor, dwie kropki lumy na "12", maznąć wskazówki lumą i będzie fajny elegant z lekką nutą sportową.
A w zegarku: koronkę zmienić, mniej cygański kolor, dwie kropki lumy na "12", maznąć wskazówki lumą i będzie fajny elegant z lekką nutą sportową.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Przede wszystkim koronkę zmienić...
arek314 napisał/a: |
A w zegarku: koronkę zmienić, mniej cygański kolor, dwie kropki lumy na "12", maznąć wskazówki lumą i będzie fajny elegant z lekką nutą sportową. |
Przede wszystkim koronkę zmienić...
:
Wszystko fajnie, ale wskazówki są wg mnie tragiczne i odzieżowe logo jakoś mnię razi
ALAMO, zabierz na zlota
ALAMO, zabierz na zlota
:
Odpowiedz do tematu
Dawno nie czytalem tak wyrafinowanej recenzji. Bardzo cieszy... no i na szczescie nas ostrzegles...
...zeby nie obrazac majtkowcow
...zeby nie obrazac majtkowcow
Jarek