Rudolf,
Na piwo to nawet byłoby gdzie pójść
Odpowiedz do tematu
:
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
I już naprawdę na koniec wyjaśniam, że założyłem nowy temat w dziale konkursy, bo link do relacji zawsze trafia też do moich znajomych, a teraz żeby przeczytać w Trąbie Słonia, to by musieli się zalogować, oszczędzę im tego
Piękna relacja . , zadbaj o rower bo na drugim od dołu zdjęciu widać iż cos nie teges.
Piękna relacja . , zadbaj o rower bo na drugim od dołu zdjęciu widać iż cos nie teges.
:
No dzięki, chciałem jeszcze zapytać, co nie tak z rowerem bo patrzę i nie widzę, ale widzę że nie zdążyłem
:
Super relacja
a twarzy nie rozpoznaje przez reklamy Huawei
a twarzy nie rozpoznaje przez reklamy Huawei
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Super relacja
: Re: Uaha... 2019
Potwierdzam
Dobra relacja
uminus napisał/a: |
Obrazek Już wiem! To Bydgoszcz, ulica Sułkowskiego, pasti na pewno potwierdzi oto dowód Obrazek |
Potwierdzam
Dobra relacja
World Wide Watches
:
Znów się trochę po świecie wielkim kręcę, tym razem padło na okolice granicy Włoch z Austrią, konkretnie to Vipiteno Raczej za wiele tu do oglądania nie ma, ale ładna, górzysta okolica, pogoda też wiosenna wziąłem więc rower i po prawie 3km byłem pod główną atrakcją Vipiteno
Oto wysoka na 46 metrów, wzniesiona w latach 1468-1472, Torre delle Dodici
Torre po włosku to wieża, dodici to dwanaście, a nazwa wzięła się stąd, że o dwunastej bije dzwon. Koniec legendy
Niedaleko całkiem ciekawy zegar słoneczny
Trochę słabo na zdjęciu widać, ale w górnej części mamy wskazania dla pierwszej połowy roku, czyli wg słońca jest 11:30,
sprawdźmy to
Zaliczone
Poza tym za wiele to w samym miasteczku do oglądania nie ma, typowe włoskie górskie miasteczko, ładne, ale takie samo jak pozostałe wprawny czytelnik moich relacji dostrzeże, że tym razem na fotce, to nie jest mój składak
Żeby jednak nie wracać po przebyciu trzech kilometrów, postanowiłem pokręcić się chwilę po okolicy Ruszyłem ścieżką rowerową w kierunku Bolzano, aż tu nagle nad głową przyjemny huk silnika odrzutowego, to solista z jednej z najlepszych europejskich grup akrobacyjnych, Frecce Tricilori, trenuje pokaz w górach
A co to, koła w dół, lądować będzie?
Na trawie?!?!
Aaaaa... no tak
Kokpit nawet odwzorowany
Naprawdę, super model, naprawdę z silnikiem odrzutowym, dla niedowiarków nagrałem film ze startem tego drugiego egzemplarza, enjoy wygląda i brzmi jak prawdziwy
https://m.youtube.com/watch?v=0H3lYU_kZyg
Po tym drobnym oszustwie, jedziemy dalej
MTB
No i tak sobie widoki podziwiam, kątem oka na oponę zerkam, a tam taki oto widok
Zarządzam zatem odwrót
Fajne w tej Italii jest to, że gdzie się nie spojrzy, tam jakiś zamek stoi, o tu np jeden:
O, kolejny
Trzeciego nie będzie, bo dotarłem do parkingu
Wynik niezbyt imponujący, relacja krótka, opona Was uratowała
Oto wysoka na 46 metrów, wzniesiona w latach 1468-1472, Torre delle Dodici
Torre po włosku to wieża, dodici to dwanaście, a nazwa wzięła się stąd, że o dwunastej bije dzwon. Koniec legendy
Niedaleko całkiem ciekawy zegar słoneczny
Trochę słabo na zdjęciu widać, ale w górnej części mamy wskazania dla pierwszej połowy roku, czyli wg słońca jest 11:30,
sprawdźmy to
Zaliczone
Poza tym za wiele to w samym miasteczku do oglądania nie ma, typowe włoskie górskie miasteczko, ładne, ale takie samo jak pozostałe wprawny czytelnik moich relacji dostrzeże, że tym razem na fotce, to nie jest mój składak
Żeby jednak nie wracać po przebyciu trzech kilometrów, postanowiłem pokręcić się chwilę po okolicy Ruszyłem ścieżką rowerową w kierunku Bolzano, aż tu nagle nad głową przyjemny huk silnika odrzutowego, to solista z jednej z najlepszych europejskich grup akrobacyjnych, Frecce Tricilori, trenuje pokaz w górach
A co to, koła w dół, lądować będzie?
Na trawie?!?!
Aaaaa... no tak
Kokpit nawet odwzorowany
Naprawdę, super model, naprawdę z silnikiem odrzutowym, dla niedowiarków nagrałem film ze startem tego drugiego egzemplarza, enjoy wygląda i brzmi jak prawdziwy
https://m.youtube.com/watch?v=0H3lYU_kZyg
Po tym drobnym oszustwie, jedziemy dalej
MTB
No i tak sobie widoki podziwiam, kątem oka na oponę zerkam, a tam taki oto widok
Zarządzam zatem odwrót
Fajne w tej Italii jest to, że gdzie się nie spojrzy, tam jakiś zamek stoi, o tu np jeden:
O, kolejny
Trzeciego nie będzie, bo dotarłem do parkingu
Wynik niezbyt imponujący, relacja krótka, opona Was uratowała
:
Super
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Super, fakt
Dobrze, że dojechałeś z tym rozstępem z powrotem, mogło strzelić i drałowałbyś na piechotę
Dobrze, że dojechałeś z tym rozstępem z powrotem, mogło strzelić i drałowałbyś na piechotę
:
Numer z samolotem to Ci się udał
:
Ostatnio zmieniony przez uminus 2019-03-24, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki
Wracać pieszo faktycznie by mi się nie chciało, dobrze że i tak niedaleko by było, ze 2h marszu, czasem sie oddalam od parkingu na te 40-50km, to juz gorzej
Wracać pieszo faktycznie by mi się nie chciało, dobrze że i tak niedaleko by było, ze 2h marszu, czasem sie oddalam od parkingu na te 40-50km, to juz gorzej
Ostatnio zmieniony przez uminus 2019-03-24, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
uminus - rewelacja... a z tym samolotem, to.... po prostu - HIT
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...