Odpowiedz do tematu
:
Imo koncepcja dobra, ale jednak MM i Alpiny byłoby mi chyba szkoda
:
Takie zegarki do odstrzału
.
.
...będziesz potem żałował ...choć pomysł na zakup Zenitha popieram
.
.
...będziesz potem żałował ...choć pomysł na zakup Zenitha popieram
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zenith ElPrimero jest na mojej liście chcenia mania... I to od bardzo dawna.
Sprzedaży możesz żałować. Zenka będziesz mógł kupić i za miesiąc i za rok, a może i w lepszej cenie.
Zenith - tak.
Redukcja - niekoniecznie. Zresztą dzisiaj zredukujesz, a jutro kupisz coś kolejnego...
Sprzedaży możesz żałować. Zenka będziesz mógł kupić i za miesiąc i za rok, a może i w lepszej cenie.
Zenith - tak.
Redukcja - niekoniecznie. Zresztą dzisiaj zredukujesz, a jutro kupisz coś kolejnego...
Pozdrawiam
Jarek
Jarek
:
A moim zdaniem, skoro już się zastanawiasz, to tak naprawdę decyzja zapadł i wcześniej czy później i tak ograniczysz ilość. Więc nie ma co się zastanawiać tylko redukować, nawet, jeśli wcześniej czy później znów kolekcja znów zacznie pączkować
:
Ile razy już przerabiałem ten mętlik i za każdym razem rezultat ten sam, czyli zostaję przy tym co jest.
Chyba pozostaje czekać do czasu aż Zenith wypuści takiego w stali, a wtedy decyzja powinna być już łatwiejsza
Chyba pozostaje czekać do czasu aż Zenith wypuści takiego w stali, a wtedy decyzja powinna być już łatwiejsza
:
machlo, nie słuchaj tych hien! Będziesz żałował jak się ich pozbędziesz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ta koncepcja jest bardzo słuszna.
Tylko Tuńczyka bym zostawił. Bo jak widzę te wykastrowane obecne klony to rzygać mi się chce.
machlo napisał/a: |
Kurka wodna, powiedzcie mi ludzie, że to kiepski pomysł, żeby zrobić redukcję (strela, kredens niebieski, tuńczyk, skx, hawkinge, mm300, alpina 130)
... |
Ta koncepcja jest bardzo słuszna.
Tylko Tuńczyka bym zostawił. Bo jak widzę te wykastrowane obecne klony to rzygać mi się chce.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Tak jak opinie są podzielone, tak i w mojej głowie myśli biją się ze sobą. Jak na razie wygrywa opcja, żeby niczego nie ruszać.
[ Dodano: 2019-12-04, 23:59 ]
Dorian06, to fakt, te nowe tuńczyki, a tym bardziej te ala tuńczyki - solary - które tuńczykami nie są, to są daleko w tyle za starymi wersjami. Ostatni dobry tuńczyk to SBBN015/017, nie licząc 1000-metrowych tuńczyków.
[ Dodano: 2019-12-04, 23:59 ]
Dorian06, to fakt, te nowe tuńczyki, a tym bardziej te ala tuńczyki - solary - które tuńczykami nie są, to są daleko w tyle za starymi wersjami. Ostatni dobry tuńczyk to SBBN015/017, nie licząc 1000-metrowych tuńczyków.
:
Jak wygląda ten niebieski kredens?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Dziękuję
Szymon napisał/a: |
Jacobi,
http://www.czwarty-wymiar...1245305#1245305 Na grze masz dwa kredensy |
Dziękuję
:
Brachu, już się cały pobełtałeś?
Chusteczki proszę
Dorian06 napisał/a: |
... Bo jak widzę te wykastrowane obecne klony to rzygać mi się chce. |
Brachu, już się cały pobełtałeś?
Chusteczki proszę
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Prawie, podkreślam prawie , podjąłem decyzję o kolejnych redukcjach - w sumie 6 sztuk będzie poszukiwać nowego właściciela, a w ich miejsce pojawią się 2. Zobaczymy, czy mi nie przejdzie po kilku dniach.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-22, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
machlo,
Może i ja się w końcu zbiorę.
Może i ja się w końcu zbiorę.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-09-22, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."