fajnie nie mam dzieci i nie używam kalendarza
pomysł dobry
Odpowiedz do tematu
:
Jestem ZA i zawsze coś dołożę do skarpety
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
nie znoszę nic wieszać na ścianach u mnie w domu obrazy stoją oparte na meblach
Svedos napisał/a: |
Rudolf, kalendarz nie jest do używania , tylko do oglądania |
:
A kwiatki leżą obok doniczek
Świetny pomysł piszę się, na ściepę też
Rudolf napisał/a: | ||
|
A kwiatki leżą obok doniczek
Świetny pomysł piszę się, na ściepę też
:
Dobra - co do kalendarza to kwestia tylko że tak powiem złożenia a z czym on będzie i czy jedna wersja czy dwie to nie aż taki problem. Idziemy dalej - nagrody jak rozumiem "czujemy" coś się ustali i git. Jednak widzę że największym problemem będzie wiek uczestników, i ja bym Was namawiał żeby te gryzmoły, ale naprawdę gryzmoły, ot koślawe niby kółko, też wrzucić, a nie tylko odpicowane malowanki - wtedy jest klimat konkursu, więc żadne takie że za małe, mój synek ma niecałe trzy latka i ledwo coś czasem bazgroli i na pewno jego pracę wrzucę .
Zatem zabierzmy się jeszcze za ustalenie paru el. prostego regulaminu jak np. Ile będzie trwał, ile prac można nadesłać itd.
Zatem zabierzmy się jeszcze za ustalenie paru el. prostego regulaminu jak np. Ile będzie trwał, ile prac można nadesłać itd.
:
To moze jakies grupy wiekowe?
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
:
A może zawęzić tematykę do: "Zegarek dla..." i niech Mama, Tata, Dziadek, Babcia, Ciocia poprosi młodego artystę o narysowanie zegarka dla niej/niego. IMHO grupy wiekowe są zbędne, dobra grafika jest dobra, czy ją stworzył trzy- czy trzydziestolatek. Na szczęście mamy w Forum kilku mniej lub bardziej zawodowych plastyków, którzy mogą stanowić znakomite Jury.
A w kalendarzu nie musi być przecież jeden obrazek na miesiąc...
A w kalendarzu nie musi być przecież jeden obrazek na miesiąc...
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Zinajda, kanclerska głowa bym rzekł ale to termin zarezerwowany dla Maxia
:
Odpowiedz do tematu
Pomysł super. Mój maluch talenty artystyczne odziedziczył chyba po tacie, więc wielką konkurencją nie będzie ale moze da się namówić do udziału
A do ściepy się dokładam jak najbardziej.
A do ściepy się dokładam jak najbardziej.