Odpowiedz do tematu
:
No dobrze, ale przecież w cenie zegarka jest z pewnością z 50% marży Georga Lucasa, to co się dziwicie. Poza tym modele też wzięli nie z pierwszego lepszego wiadra. Dla mnie cena ma uzasadnienie, jest mocno limitowana liczba, kierowana do zakręconych fanów, którzy śpią w łóżkach-transponderach, a do kościoła chodzą w stroju Vadera. Dadzą tyle z pocałowaniem ręki.
hrg.pl
:
Cena z kosmosu. Podobnie jak akcja filmu
Coś w tym jest.
Dominik napisał/a: |
...Dla mnie cena ma uzasadnienie, jest mocno limitowana liczba, kierowana do zakręconych fanów, którzy śpią w łóżkach-transponderach, a do kościoła chodzą w stroju Vadera. Dadzą tyle z pocałowaniem ręki. |
Coś w tym jest.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Się powtórzę - popatrzcie sobie na ceny "zwykłych" Brightzów choćby na Zatoce. Cena niewiele odbiega od tej limitki .. To różnica raptem ok $200, choć są też sporo droższe ...
Na Brightzy nikt nie melepecił, że drogo ..
Np KLIK , KLIK 2 , KLIK 3
A limitacja nie jest jakaś duża, zegarki prawdopodobnie szybko się rozejdą i pod koniec przyszłego roku NOS-y będą chodzić za dwa razy tyle .. Co najmniej ..
Na Brightzy nikt nie melepecił, że drogo ..
Np KLIK , KLIK 2 , KLIK 3
A limitacja nie jest jakaś duża, zegarki prawdopodobnie szybko się rozejdą i pod koniec przyszłego roku NOS-y będą chodzić za dwa razy tyle .. Co najmniej ..
:
No to kto pierwszy zainwestuje?
Pewniejsze od Amber Gold
Pewniejsze od Amber Gold
:
Vader mi się podoba, ale to nie dość że kfarcok, to jeszcze solar, no i nie rozumie sygnału z Frankfurtu - co byłoby jedynym uzasadnieniem dla mania czegoś takiego.
Stormtrooper jest świetny, ale kategorycznie odmawiam noszenia czegokolwiek z logo Star Wars - a już to logo na tarczy zegarka to całkowita dyskwalifikacja. Już "5" na piątkach wygląda lepiej.
Reszta siakaś taka - za bardzo gadżeciarska. No, może Yoda by jeszcze przeszedł.
Wniosek: Stormtrooper byłby świetny, ale bez powiązania ze starwarsami.
pozdrawiam
narfas
Stormtrooper jest świetny, ale kategorycznie odmawiam noszenia czegokolwiek z logo Star Wars - a już to logo na tarczy zegarka to całkowita dyskwalifikacja. Już "5" na piątkach wygląda lepiej.
Reszta siakaś taka - za bardzo gadżeciarska. No, może Yoda by jeszcze przeszedł.
Wniosek: Stormtrooper byłby świetny, ale bez powiązania ze starwarsami.
pozdrawiam
narfas
:
Stormtrooper - nosiłbym. Fajny smaczek z napisami w języku "Basic" chyba?, na boku koperty.
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
to angielski tylko pisany aurebeshem
tu np. "Stormtrooper"
Maro66 napisał/a: |
w języku "Basic" |
to angielski tylko pisany aurebeshem
tu np. "Stormtrooper"
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-09-15, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Jak zwał, tak zwał. Wygląda to świetnie
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2012-09-15, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
jak ktos lubi SW, to czemu nie.
Ale im dluzej patrze na te zegary, tym mniej mi sie podobaja - za bardzo gadzeciarskie; za duzo napisow, za malo designu wg mnie.
to troche jak z WRXem orienta - zegar fajny, ale reklama subaru na tarczy mnie zniechecila
Ale im dluzej patrze na te zegary, tym mniej mi sie podobaja - za bardzo gadzeciarskie; za duzo napisow, za malo designu wg mnie.
to troche jak z WRXem orienta - zegar fajny, ale reklama subaru na tarczy mnie zniechecila
beceen | ***** ***
:
Cała linia jest dla tych co lubią SW. Tu akurat reklamować nic nie trzeba jak w przypadku Subaru...
beceen napisał/a: |
jak ktos lubi SW, to czemu nie. |
Cała linia jest dla tych co lubią SW. Tu akurat reklamować nic nie trzeba jak w przypadku Subaru...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-09-16, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze mowiac to nie podchodzi mi jedynie Darth Maul.
Swietne sa!
Tylko cena maksymalnie pojechana.
Swietne sa!
Tylko cena maksymalnie pojechana.
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-09-16, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Bo to zegarek siedmioletniego fana Diablo.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-09-16, 10:59, w całości zmieniany 2 razy
Janek napisał/a: |
Szczerze mowiac to nie podchodzi mi jedynie Darth Maul.
|
Bo to zegarek siedmioletniego fana Diablo.
pozdrawiam
Narfas
Ostatnio zmieniony przez Narfas 2012-09-16, 10:59, w całości zmieniany 2 razy
:
Niewątpliwie, chociaż niektóre podobają mi się mimo, iż fanem SW nie jestem.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-09-16, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Iks napisał/a: |
Cała linia jest dla tych co lubią SW. |
Niewątpliwie, chociaż niektóre podobają mi się mimo, iż fanem SW nie jestem.
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2012-09-16, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Seria fajna, cena już nie, w końcu wzięta z kosmosu nie.
:
Odpowiedz do tematu
Sie tak zastanawiam, czy nie czas pomalu, zeby jakis topik w rodzaju "cytaty z userow" tu zalozyc, taki jak na knives...
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe