Zbychu - dobrze zrobione porównanie!
Oba zegary fajne.
Pifko
Odpowiedz do tematu
:
Fajnie wyszło.
Ja jednak wybrałbym, Taga.
Bardziej podoba mi się jego surowy wygląd. Citek jest bardziej blink blink. Pota tym Tag jest moją ulubioną firmą.
Ja jednak wybrałbym, Taga.
Bardziej podoba mi się jego surowy wygląd. Citek jest bardziej blink blink. Pota tym Tag jest moją ulubioną firmą.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-11-06, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Ja czasem lubię ładny blink
Co nie znaczy, że nie liczyłem zaskórniaków i nie przejrzałem krytycznym okiem swoich zegarków, kiedy Karol wystawił niebieskiego Taga
Co nie znaczy, że nie liczyłem zaskórniaków i nie przejrzałem krytycznym okiem swoich zegarków, kiedy Karol wystawił niebieskiego Taga
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-11-06, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja też lubię blink. Na dowód tego kiedyś miałem Brajtka. I bardzo mile go wspominam.
Całe szczęście, że Karol wystawił automata. Nie musiałem zaglądać do zaskórniaków.
Całe szczęście, że Karol wystawił automata. Nie musiałem zaglądać do zaskórniaków.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
O Jezusku, jak ja na tego Citizena choruję Kilka tygodni temu już byłem o krok, ale ustawiłem snajpera na Ebayu o dosłownie kilkadziesiąt USD za nisko
btw. świetny tekst
btw. świetny tekst
keep but care
:
Bardzo dobre porównanie!
To słoneczko w Citku jakoś mi nie leży więc skłaniam się w stronę Taga.
Mogą się podobać ale kupiłbym żadnego, jest sporo ciekawszych zegarków w obu półkach cenowych, choć ten bezel z Taga kusi.
Zbychu
BTW. żeby nie było, że nie przeczytałem
To słoneczko w Citku jakoś mi nie leży więc skłaniam się w stronę Taga.
Mogą się podobać ale kupiłbym żadnego, jest sporo ciekawszych zegarków w obu półkach cenowych, choć ten bezel z Taga kusi.
Zbychu
BTW. żeby nie było, że nie przeczytałem
Cytat: |
"projektant nawet przewidział napięcia" |
:
Radek dzięki Prof. Avenarius
:
Zbychu , dobra racka konkretna bez zbędnych ozdobników gratuluję
IMO Citek, jakoś bardziej mi się widzi
IMO Citek, jakoś bardziej mi się widzi
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Koledzy czy ma ktoś z Wawy tego Citizena Aquaracer?? Chętnie bym oblookał na żywo przed zamówieniem.
:
Chyba goTomek ma takiego choć nie wiem czy jestem na bieżąco
nickt napisał/a: |
Koledzy czy ma ktoś z Wawy tego Citizena Aquaracer?? Chętnie bym oblookał na żywo przed zamówieniem. |
Chyba goTomek ma takiego choć nie wiem czy jestem na bieżąco
World Wide Watches
:
Już dawno w Krakowie tomkowy Citek.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
To jeszcze kilka zdjęć Citizena. Od prawie roku jestem właścicielem innej wersji kolorystycznej.
No i po prawie roku używania tego zegarka podpiszę się pod każdym słowem swojej recenzji
Poniżej kilka zdjęć mojego modelu.
No i po prawie roku używania tego zegarka podpiszę się pod każdym słowem swojej recenzji
Poniżej kilka zdjęć mojego modelu.
:
Zbysiu oczywiście że TH
a Citka to wydaje się Tobie że masz upatrzonego
a Citka to wydaje się Tobie że masz upatrzonego
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Sławciu, ale ja już mam tego citka z lewej (szarego ze złotymi elementami)
:
To ja wolę jednak blue
Odpowiedz do tematu
To ja wolę jednak blue
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.