Sorry, ale ta koperta w ogóle do mnie nie gada.
Dodatkowo sekunda jest nieproporcjonalnie mała.
Odpowiedz do tematu
:
Fajnie sie prezentuje na nadgarstku! Kiedyś nawet myślałem o tym zegarku i jakims fajnym modzie. Skoro to jest St25 to możnaby w tym kółku brevatato umieścić okienko na date. Myślałem też żeby zastąpić napisy radiomir panerai, napisem u góry egiziano a na dole grosso, no ale to tylko takie moje dywagacje
Mógłbyś mu umieścić zamiast tych cienkich teleskopów jakieś grubsze śruby albo bolce na stałe.
Mógłbyś mu umieścić zamiast tych cienkich teleskopów jakieś grubsze śruby albo bolce na stałe.
:
Ja bym powiedział nawet więcej, ale w sumie ten zegarek to kwintesencja panerajostwa, więc czego my oczekujemy?
Co bym nie mówił o zegarku, gratuluję wygranej, bo to zawsze cieszy.
Santino napisał/a: |
Sorry Kuba, ale mnie się tak średnio widzi... |
Ja bym powiedział nawet więcej, ale w sumie ten zegarek to kwintesencja panerajostwa, więc czego my oczekujemy?
Co bym nie mówił o zegarku, gratuluję wygranej, bo to zawsze cieszy.
:
Ano właśnie, jak dla mnie za bardzo udaje i dlatego dostanie nową tarczę by "Foch und Ch." i wtedy to będzie prawdzisty homar. Wskazówki też poprawię - zedrę do mosiądzu. Nałożę tez swoją lumę bo ta nieco za słaba.
I bardzo dobrze! Jest szansa, że przez dłuższy czas będzie jedyny na forum
Korba napisał/a: |
Wygląda nieźle. Ale czy te napisy na tarczy, to tak zostaną?? Udaje cos czym nie jest w końcu. |
Ano właśnie, jak dla mnie za bardzo udaje i dlatego dostanie nową tarczę by "Foch und Ch." i wtedy to będzie prawdzisty homar. Wskazówki też poprawię - zedrę do mosiądzu. Nałożę tez swoją lumę bo ta nieco za słaba.
Santino napisał/a: |
Sorry Kuba, ale mnie się tak średnio widzi... |
I bardzo dobrze! Jest szansa, że przez dłuższy czas będzie jedyny na forum
Foch und Ch.
:
Slaba szansa,bo zostalem jeszcze ja
kubama napisał/a: | ||
I bardzo dobrze! Jest szansa, że przez dłuższy czas będzie jedyny na forum |
Slaba szansa,bo zostalem jeszcze ja
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
I ja
:
Przyzwoitości żadnej ta dzisiejsza młodzież nie ma
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-24, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Biiskupia szata już nie onieśmiela kmieciów, ot w czym leży problem, Wielebny Jakubie
Ale dobrze że będziesz modował, bo w TEJ postaci łamie nawet moje bardzo liberalne standardy.
Ale dobrze że będziesz modował, bo w TEJ postaci łamie nawet moje bardzo liberalne standardy.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2011-06-24, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
:
No właśnie Mości Alamosie, w tej formie przekracza nawet poziomy hipokryzji jakich dorobiłem się przez lata posługi. Tak czy siak dziś wieczorem i tak go założę - oczywiście w ramach umartwiania się i podtrzymywania w sobie nienawiści do ZUA.
Foch und Ch.
:
Ja bym nie modowal,ale moja dusza i tak smazy sie w piekle juz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ja sie zastanawiam nad Big Egi 60 mm którego to ma w ofercie manbushije. Pewnie i inni też, ale nie chce mi sie szukać. Nie wiem po co mi taki potwór, ale jako ciekawostka mógłby być
Tylko że wszelkie wydatki zegarkowe przekładam na po powrocie z urlopu w Czarnogórze. Teraz budżet by nie wytrzymał.
Tylko że wszelkie wydatki zegarkowe przekładam na po powrocie z urlopu w Czarnogórze. Teraz budżet by nie wytrzymał.
:
Też nad nim myślę, ale czekam aż ktoś zrobi to pierwszy i zaprezentuje zdjęcia nadgarstkowe .
Przeraża mnie trochę te 60mm, ale jednocześnie fascynuje .
Przeraża mnie trochę te 60mm, ale jednocześnie fascynuje .
:
Boski sikor.
:
A biednemu to wiatr w oczy i ch*j w d**ę...
Odpowiedz do tematu
TowRoupas napisał/a: |
Jest zaje....!
Kurna Bogatemu to i byk się ocieli |
A biednemu to wiatr w oczy i ch*j w d**ę...