Takie małe damskie Seiko zakupione na Alledrogo za zastraszająca sumę około 18 PLN
Tak wyglądał wczoraj jak go z koperty wyjąłem
A tak wygląda dzisiaj po małym SPA, w niektórych miejscach zostały jeszcze wżery , ale nie bardziej ingerować w kopertę żeby nie utracić kształtu . Najwięcej problemów było z koronką ,miała ogromne dziury na powierzchni, ale jakoś udało mi się ja za pomocą Proxxona w którym ją zamocowałem i papieru ściernego doprowadzić do stanu używalności.
Teraz zostało tylko doprowadzić zegareczek do prawidłowego chodu i dopasować jakiś gustowny paseczek.
Odpowiedz do tematu
:
Mnie mowę odbiera Cudo!
:
...w sumie nawet ujdzie
:
Bardzo ładny efekt
Az kusi, żeby też takiego czegoś spróbować
Az kusi, żeby też takiego czegoś spróbować
:
wyraziła żywe zainteresowanie, i powiedziała że do tego muszę jej marynarkę i buty kupić
wahin napisał/a: |
Ładni, ładnie
Małżonka zadowolona? |
wyraziła żywe zainteresowanie, i powiedziała że do tego muszę jej marynarkę i buty kupić
:
Zapomniała o torebce
Svedos napisał/a: | ||
wyraziła żywe zainteresowanie, i powiedziała że do tego muszę jej marynarkę i buty kupić |
Zapomniała o torebce
:
Jeśli sprawi tyle kłopotu, to nie wypada odmówić pomocy, mogę podać adres...
:
Kurczę ale wąsko między uszami , jaki tam pasior wejdzie ?
:
Jakbyś czasem tych butów nie mógł znaleźć odpowiednich do zegarka, to daj znać, pomogę wybawić z kłopotu Oczywiście zawłaszczając zegarek, a nie proponując buty
:
Osoba ma na miejscu pachoroba. Przyjedzie, wymiary zdejmie, ogoli, ostrzyże, balecik odstawi ..
Svedos napisał/a: |
Pasek trzeba będzie docinać. |
Osoba ma na miejscu pachoroba. Przyjedzie, wymiary zdejmie, ogoli, ostrzyże, balecik odstawi ..
:
Odpowiedz do tematu
halina, dziękuje bardzo za okazane serce, ale przyszła nosicielka już go widziała i miał bym kłopot żeby jej to sensownie wytłumaczyć