Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#92 Wysłany: 2014-10-03, 13:07
Dorian06 dzięki, ale biję się z myślami czy nie zamówić SKX'a . Ten Citek jest mega, chyba najfajniejszy z wszystkich moich zakupów (radocha ogromna). Ale trochę szkoda mi go do mojego stylu życia. W robocie dostaje w dupę środkami do dezynfekcji, szorowanie po podłączaniu cytostatyków, do grzebania w aucie szkoda mi go, trzeba uważać na wystające szkło. Ciągle sobie myślę, że szkoda taki fajny zegarek do mojego tyrania . Chyba zastawię go na szczególne okazje .
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Lis 2012 Posty: 566 Skąd: z lasu.
#95 Wysłany: 2014-10-03, 16:30
Mam już plan na super zegar w cenie G . Ujawnię go gdy zamówię, bo forumowicze to wilki, a nie ludzie i pewnie mi wykupią zanim dodam środki do paypal'a . Orientujecie się czy jeśli teraz zrobię "błyskawiczny przelew" czy jak to się tam nazywa, to dotrze dopiero w poniedziałek?
#103 Wysłany: 2014-10-03, 18:38
W tygodniu są od ręki ale w piątek jak zrobiłeś przelew po 18-stej to możesz środki ujrzeć dopiero w poniedziałek
Jedyna szansa że Twój bank księguję do 20-stej lub w sobotę (niektóre banki do 12-stej)
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......