Odpowiedz do tematu
:
Dorian06, Po prostu ma zadatki na przywódcę i wzoruję się na Tatusiu
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Myślę, że radości nie będzie. Ja kupiłem dwa lata temu dla 8 latka fajne Casio i dalej nie nosi. Znaczy Mikołaj mu przyniósł Lepiej jakąś zabawkę jednak kup.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, no właśnie boję się, że może być za wcześnie
:
Akurat mam cudowną, śliczną i mądrą 5 i pół latkę W Jej przypadku zakup takiego zegarka nie był by dobrym pomysłem.
:
Moja ma 10, pięć zegarków i tez nie nosi
W przedszkolu jak miała fazę na świnkę Peppę to przez tydzień nosiła adekwatny model
W przedszkolu jak miała fazę na świnkę Peppę to przez tydzień nosiła adekwatny model
:
Starszy syn (prawie 13lat) nosi zegarki 4 rok...ma 3 różne i zasadniczo nawet na noc nie zawsze zdejmuje....młodszy (lat 9) ma to w pompie i twierdzi, że zegarek ma w komórce i nie będzie nosił nic na ręce
lepsze jutro było wczoraj
:
Czyli to loteria czy przypasuje
:
no jak pokazuje przykład mojej gównażerii zdecydowanie jest to totolotek
lepsze jutro było wczoraj
:
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2015-12-16, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Moj 8-smio latek nakurza z czyms takim na codzien i do szkoly nie wychodzi bez niego z domu. Polubil zegarek na reku poprostu. To chyba zalezy od dzieciaka
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2015-12-16, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Moje zaczęły nosić od komunii. Później im przeszło na kilka lat, ale wróciły i noszą codziennie.
:
A ja moim kupiłem właśnie G w wieku około 7 lat i od tamtej pory, praktycznie nie zdejmują ich z ręki. Córka w między czasie nauczyła się dobierać zegarki do okazji, a synowi G pasuje do wszyskiego
Dlatego też sądzę, że może nosić, tylko trzeba trafić w gust, szczególnie z tym pierwszym.
Dlatego też sądzę, że może nosić, tylko trzeba trafić w gust, szczególnie z tym pierwszym.
:
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2015-12-18, 11:37, w całości zmieniany 3 razy
Mój starszy (11 lat) nosi już trzecią sztukę. Zaczął w wieku ok. 8 lat. Zgodnie z polską tradycją, jeden zgubił (Xonix), a drugi zepsuł (Casio Forester)... Do spania też raczej nie zdejmuje. Obecnie też ma Xonixa, takiego:
Młodszy syn (7 lat) ma zegarek, ale o nim zapomina raczej i wkłada bardzo rzadko (zazwyczaj jak się na niego gdzieś natknie).
Młodszy syn (7 lat) ma zegarek, ale o nim zapomina raczej i wkłada bardzo rzadko (zazwyczaj jak się na niego gdzieś natknie).
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2015-12-18, 11:37, w całości zmieniany 3 razy
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Odpowiedz do tematu
Mój dostał pierwszy zegarek ok. 7 roku, po tym jak go zdemolował dostał kolejny w wieku lat 9 i od tamtej pory zdejmuje go tylko pod prysznic i na basen...
Nawet proponowałem mu jakiegoś G, ale on uparcie trwa przy swoim ścioranym casioku elegancie
Nawet proponowałem mu jakiegoś G, ale on uparcie trwa przy swoim ścioranym casioku elegancie
De gustibus et coloribus non est disputandum
//---
Fast Only Rolling Downhill
//---
Fast Only Rolling Downhill