Odpowiedz do tematu
:
Rudi się ostatnio znęcał... Ale to w słusznej sprawie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
I cały czas czekamy na fotorelację z piekarnika
hotwax napisał/a: |
poznawczo się znęcał , a nie tak sadystycznie |
I cały czas czekamy na fotorelację z piekarnika
:
Możecie podać nazwę/link do owego tematu o męczarniach Fake?
:
Nie ma takiego tematu , gdyż nie można publikować zdjęć podrób , czasem dydaktycznie coś się wklei , ale mało , głównie ja niszcze ... po prostu jak coś zmajstruje to to czasem wklejam
Stay Tuned
puszcza napisał/a: |
Możecie podać nazwę/link do owego tematu o męczarniach Fake? |
Nie ma takiego tematu , gdyż nie można publikować zdjęć podrób , czasem dydaktycznie coś się wklei , ale mało , głównie ja niszcze ... po prostu jak coś zmajstruje to to czasem wklejam
Stay Tuned
:
Co sądzicie o tej Alphie ? Cena ok. 300 peelenów. Jeśli było - ajemsorry
Model Alpha 7712-HZ1109
Case Solid Titanium with see trough case back - 5 ATM (size ± 45 mm. without crown)
Crystal Hardened Mineral Glass
Hands Luminious hour and minute hands
Crown 8 mm. crown
Strap 22 mm. leather strap
Movement Alpha 17 Jewels manual wind movement
Model Alpha 7712-HZ1109
Case Solid Titanium with see trough case back - 5 ATM (size ± 45 mm. without crown)
Crystal Hardened Mineral Glass
Hands Luminious hour and minute hands
Crown 8 mm. crown
Strap 22 mm. leather strap
Movement Alpha 17 Jewels manual wind movement
:
Pewnie go do Hiltona nie chcieli wpuszczać
Svedos napisał/a: |
..... Blaz taką kiedyś miał i nie był zachwycony. |
Pewnie go do Hiltona nie chcieli wpuszczać
:
Właśnie że wpuścili, ale nie chcieli wypuścić , nie miał pudełka i instrukcji obsługi , pozostałych papierów i przywieszki na sznureczku
:
Oczywiscie mowa o Hiltonie na Rakowieckiej tak?
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-09, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Andrzej teraz jest taka nowomoda zapoczątkowana w opiniotwórczym środowisku, trzeba kwity nosić przy sobie, bo jak nie to od razu obezwładniają użytkownika, zrywają zegarek z ręki i pod walec
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-09, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-09-09, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Blaz, jako ambasador Glasfjutte w W-wie, nie bywa na Rakowieckiej , tylko w fułaje Hiltona na Grzybowskiej , pufając dostojnie z cygarka
I oczywiście dowodu zakupu z renomowanego salonu sprzedaży słiskłality, broń Boże z Jebaja, za to również walec
Svedos napisał/a: |
......, pozostałych papierów i przywieszki na sznureczku |
I oczywiście dowodu zakupu z renomowanego salonu sprzedaży słiskłality, broń Boże z Jebaja, za to również walec
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-09-09, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Kurde a ja głupi wyrzuciłem papiery do swoich co poniektórych od razu...to co już mnie nie lubicie??? : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
pisar, jesteś skończony jako kolekcjoner odda naklejkę CW . Prawda jest taka ze i tak cię mało kto lubił szczególnie po zakupie Damasko . Sorry Gregory
Serio wywaliłeś kartonik i cały ten szajs od Damasko ??
Serio wywaliłeś kartonik i cały ten szajs od Damasko ??
:
Odpowiedz do tematu
Od Damasko zostawiłem na szczęście więc może jeszcze nie jestem do końca przegrany : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)