Kumotrzy, jak w temacie ; szukam dla siebie twardego EDC ( jak pierwsza Certina DS First )
może być diver , za dwa tysiące jest już jakiś wybór ,najlepiej automat,
ale może być high-endowy japoniec z "komplikacjami" ,
chętnie granatowa tarcza. Będę wdzięczny za wszelkie propozycje i porady.
To co mnie wyjątkowo zmiękcza to styl vintage - nikłe ciepełko dawnych klimatów ,
w takim przypadku dopuszczam nawet lekkie złocenia ( np . wskazówki ) ale z tym jak z solą.
Odpowiedz do tematu
: SZUKAM ZEGARKA
Pasja, hobby , natręctwo , nałóg : sam nie wiem co
:
pierwsze skojarzenie
:
Kurde ! no i trafiłeś w 10-tkę ; ja tak samo kojarzyłem , jest cudny , ale brak na stanie
:
gong, Koszała pytaj Kto ma i próbuj korumpcji
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2016-01-01, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Obris morgan? Można szukać używki lub poczekać na kolejny rzut (ale dopiero w kwietniu).
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2016-01-01, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
:
O, to to , jego napędza chyba Myjota 9015 ?
- co to znaczy,że kolejny rzut w kwietniu ? - Ktoś sprowadza ? strasznie długo ...
chętnie już teraz bym kupił ...
- co to znaczy,że kolejny rzut w kwietniu ? - Ktoś sprowadza ? strasznie długo ...
chętnie już teraz bym kupił ...
:
Po prostu produkują i co jakiś czas wypuszczają na rynek a że zegarek fajny to szybko schodzi. Niecały miesiąc temu puścili ale w kopercie matowej (blasted) i zeszły chyba w dobę. Pytałem ich mailowo o to kiedy będą szczotkowane to mi odpowiedzieli że w okolicach kwietnia. Zegarek podoba mi się na tyle mocno że poczekam.
:
Dostępne od ręki na wyprzedaży http://www.borealiswatch.com/store/diver-watches/#!/Borealis-Sea-Dragon/c/11533442/offset=0&sort=normal
:
Oooo, Tomek dobrze gada, ten fajny
360$ - http://www.borealiswatch.com/store/diver-watches/#!/Borealis-Sea-Hawk-1500m-Automatic-Diver-Watch-Seiko-NH36-4R36-Ceramic-Blue-Bezel-Blue-Dial/p/40021483/category=11533443
360$ - http://www.borealiswatch.com/store/diver-watches/#!/Borealis-Sea-Hawk-1500m-Automatic-Diver-Watch-Seiko-NH36-4R36-Ceramic-Blue-Bezel-Blue-Dial/p/40021483/category=11533443
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ale po co ten temat
Sumo niebieskie.
Nie dziękuj.
A po chwili dokupisz pomarańczowy bezel.
Sumo niebieskie.
Nie dziękuj.
A po chwili dokupisz pomarańczowy bezel.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez gong 2016-01-02, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
No nie , koledzy , chcecie ,żebym tego nie przeżył ? - już teraz jestem w szoku
Bardzo dziękuję za te podpowiedzi , naprawdę dużo się dowiedziałem
... a Sumo ? ... nieeebieskie ??....z pomarańczowym pierścieniem???..... czy to wypada?
Bardzo dziękuję za te podpowiedzi , naprawdę dużo się dowiedziałem
... a Sumo ? ... nieeebieskie ??....z pomarańczowym pierścieniem???..... czy to wypada?
Ostatnio zmieniony przez gong 2016-01-02, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Jak nie podejdzie to pomogę. I żeby nikt nie mówił, że jestem krakowski centuś dam 55%.
gong napisał/a: |
...
... a Sumo ? ... nieeebieskie ??....z pomarańczowym pierścieniem???..... czy to wypada? |
Jak nie podejdzie to pomogę. I żeby nikt nie mówił, że jestem krakowski centuś dam 55%.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
No, no , przy tych 55% na początek to rzeczywiście będę musiał poważnie rozpatrzyć tą opcję