B&M, Tag i Omega - to by mnie chyba zaspokoiło zegarkowo na dłuższą chwilę, dlatego pewnie do każdego z nich wrócę...
Z omegami mam innym problem - bo podobają mi się ze 4 chrono
Stąd decyzja zapadnie pomiędzy Tagiem a & B&M. Póki co robię wyprzedaż. Zobaczymy co zejdzie i wtedy się będę zastanawiał co dalej. Dużo też zależy co się uda w tym roku podpisać za zlecenia
Odpowiedz do tematu
:
Jak wybierzesz tego Taga zamiast BaMa to się nie odzywam do Ciebie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ten Tag wygląda jak zwykłe Casio .. Brzydal jakich wiele.. B&M go zjada bez beknięcia ..
:
Słoń by nie był Słoniem jakby razem z perełkami nie miał kilku brzydali Ale tak na poważnie, zwizualizuj sobie ten zegarek bez logo Zresztą są przecież ładne Tagi na 1887 - nic straconego
I na innych kalibrach też - będziesz miał z czego wybierać.
I na innych kalibrach też - będziesz miał z czego wybierać.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, dobrze prawi
mierzyłem kilka odmian Carrery
i na ręku to trochę bez wyrazu było
takie nowoczesne chrono i tyle
a Monaco też mi po głowie chadza
ostatnio używkę widziałem za 2750 usd
mierzyłem kilka odmian Carrery
i na ręku to trochę bez wyrazu było
takie nowoczesne chrono i tyle
a Monaco też mi po głowie chadza
ostatnio używkę widziałem za 2750 usd
:
Z tagów nr 1 to właśnie pokazana 18. Tylko stanowczo za nią za dużo wołają.
Co do 1887 szarej - to mega uniwersalny zegar będzie Taki typowy tool watch
Co do 1887 szarej - to mega uniwersalny zegar będzie Taki typowy tool watch
:
Generalnie nie kumam sensu i idei eleganckich chrono, niemniej ta Carrera z różowym złotem którą pokazał Iks bardzo ładna
:
Nie wiem, dla mnie to on jest tak bardzo za bardzo, że aż słaby taki zegarek dla kogoś kto do półbutów i gajeru zakłada białe skarpety - ta wersja. Wyjątkowo chyba na rynek Rosysjki Aż dziwne, że koperta nie jest w złocie...
Słoniu napisał/a: |
Co do 1887 szarej - to mega uniwersalny zegar będzie |
Nie wiem, dla mnie to on jest tak bardzo za bardzo, że aż słaby taki zegarek dla kogoś kto do półbutów i gajeru zakłada białe skarpety - ta wersja. Wyjątkowo chyba na rynek Rosysjki Aż dziwne, że koperta nie jest w złocie...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, dobrze, że się nie znasz na tym co ładne
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To jest nas dwóch, mnie też szarak sie nie podoba.
Monaco jak najbardziej, te dwa
również ale ten pseudo pilot z indeksami minutowymi jest paskudny.
johnny_b2 napisał/a: |
Iks, dobrze, że się nie znasz na tym co ładne |
To jest nas dwóch, mnie też szarak sie nie podoba.
Monaco jak najbardziej, te dwa
również ale ten pseudo pilot z indeksami minutowymi jest paskudny.
:
Mi też się nie podobają te liczbowe indeksy, ale tarcza i całokształt jednak najciekawsze ze wszystkich 1887. Pozostałe bardzo ładnie wyglądają na zdjęciach, ale na żywo zupełnie nijako.
B&M bardzo ciekawy, Omega znacznie bardziej podoba mi się w wersji podstawowej niż to chrono, tak więc głosowałbym za zmianami, ale jednak wyłącznie na B&M.
B&M bardzo ciekawy, Omega znacznie bardziej podoba mi się w wersji podstawowej niż to chrono, tak więc głosowałbym za zmianami, ale jednak wyłącznie na B&M.
:
Z "normalnych" Carrer chrono ta jest najładniejsza.
http://www.tagheuer.com/i...-cv201ak-ba0727
Nie mam jak fotki wkleić.
http://www.tagheuer.com/i...-cv201ak-ba0727
Nie mam jak fotki wkleić.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Dorian
ta carrera jak dla mnie jest do bólu nijaka. te pokazane przez Woytka są rewelacyjne a ta "twoja" i ta szara z indeksami cyfrowymi może tylko im paski czyścić.
ta carrera jak dla mnie jest do bólu nijaka. te pokazane przez Woytka są rewelacyjne a ta "twoja" i ta szara z indeksami cyfrowymi może tylko im paski czyścić.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein