Odpowiedz do tematu
:
Wilk
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Alamo czy to jest przewidziana kolejność realizacji czy też ogólna pula z której będą wybierane zegarki?
:
O to to, bo Navigatora II trzeba wyżej przesunąć
:
To jest lista modeli które są na różnym etapie produkcji. Nie ma związku z kolejnością, poza tym że następny będzie faktycznie Żabol seryjny. Natomiast "na dniach" zaczną się pojawiać podzespoły do nowych modeli.
:
Ten kradziony znaczy
[ Dodano: Pon Sty 04, 2016 14:44 ]
Chronograf morski w kopercie łosio-karasiowej? Czy mechaniczny "batory" w 43mm kopercie?
ALAMO napisał/a: |
3. 303/II |
Ten kradziony znaczy
[ Dodano: Pon Sty 04, 2016 14:44 ]
seria m/s Piłsudski |
Chronograf morski w kopercie łosio-karasiowej? Czy mechaniczny "batory" w 43mm kopercie?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ALAMO, sekcja montażowa zatwierdziła te plany bez protestu ?
:
Sekcja montażowa uległa już modyfikacjom, ponieważ wyrażała notoryczne i narastające protesty
Kosmonauty są robione w Szczecinie, prawdopodobnie to samo będzie z II serią Enigmy.
Sylwek będzie montował modele mechanicznych chronografów. Reszta modeli też będzie jakoś rozdystrybuowana wśród podwykonawców.
Kradziony że znaczy komu?
m/s Piłsudski to będzie seria zegarków marynistycznych w kopercie "kotajowej". Manual, automat i chrono.
Kosmonauty są robione w Szczecinie, prawdopodobnie to samo będzie z II serią Enigmy.
Sylwek będzie montował modele mechanicznych chronografów. Reszta modeli też będzie jakoś rozdystrybuowana wśród podwykonawców.
Kradziony że znaczy komu?
m/s Piłsudski to będzie seria zegarków marynistycznych w kopercie "kotajowej". Manual, automat i chrono.
:
Nie widziałeś flajmu na czasoholikach? Teraz to już poedytowane posty, ale rano było o złodziejach i kradzieży praw autorskich
Kradziony że znaczy komu? |
Nie widziałeś flajmu na czasoholikach? Teraz to już poedytowane posty, ale rano było o złodziejach i kradzieży praw autorskich
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A coś mi tam rano Boguś dzwonił i mówił, że nasz niezapomniany "dizajner" raczył wynaleźć zegarek Ale nie miałem czasu się z tego ponaśmiewać bo skręcałem prowadnice do szafki
:
A gdzie to?
Iks napisał/a: | ||
Nie widziałeś flajmu na czasoholikach? Teraz to już poedytowane posty, ale rano było o złodziejach i kradzieży praw autorskich |
A gdzie to?
:
Aaa, to tam mnie jeszcze nie ma
I planuję kupić ten ukradziony projekt
A właściwie komu ukradziony? Omedze, Longinesowi, Movado? fiu fiu, salony
I planuję kupić ten ukradziony projekt
A właściwie komu ukradziony? Omedze, Longinesowi, Movado? fiu fiu, salony
:
Tylko jeśli ukradziony Omedze, a pan "dizajner" się mieni autorem ... to kto jest tym złodziejem ?
:
Jakiś gość stwierdził, że brał udział w projekcie 303 (forumowym) i on przygotował dokumentację i to wszystko narysował a teraz zła Fundacja przyszła i mu zabrała jego projekt. Jak mu wrzuciłem zdjęcie omegi to stwierdził, że mu chodzi o "projekt wyglądu i mam sobie na rzutach płaskich posprawdzać proporcje.
Potem jeszcze stwierdził, że bronię ICH (Znaczy Fundacji) bo mam w tym oczywisty interes Pełna opcja
Także Prezesie, rozumiem, że przełoży się to na zniżkę przy zakupie Enigmy - co najmniej
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-04, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Sebastian napisał/a: |
A właściwie komu ukradziony? Omedze, Longinesowi, Movado? fiu fiu, salony |
Jakiś gość stwierdził, że brał udział w projekcie 303 (forumowym) i on przygotował dokumentację i to wszystko narysował a teraz zła Fundacja przyszła i mu zabrała jego projekt. Jak mu wrzuciłem zdjęcie omegi to stwierdził, że mu chodzi o "projekt wyglądu i mam sobie na rzutach płaskich posprawdzać proporcje.
Potem jeszcze stwierdził, że bronię ICH (Znaczy Fundacji) bo mam w tym oczywisty interes Pełna opcja
Także Prezesie, rozumiem, że przełoży się to na zniżkę przy zakupie Enigmy - co najmniej
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-04, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW