Przeczytałem powyższe i jestem przerażony, wydawało mi sie że sie przywitałem w pierwszym poście, ale skoro nie spełniłem jakiegoś punktu regulaminu to pewnie mi się należało. Mimo wszystko to od chamów na forach wyzwany zostałem pierwszy raz, a trochę wiosen i for różnych już sobie liczę.
Zarejestrowałem sie tutaj dla "Gerlachów" bo wydawalo mi się że fajnie być bliżej ludzi którzy tworzą fajne rzeczy. Do tego spodobała mi sie żartobliwa forma wypowiedzi, jaka wydawało by się tutaj obowiązuje.
Cóż...
Odpowiedz do tematu
:
:
Nikczemnick, proponuję tym razem wspaniałomyślnie tym burakom wybaczyć...oni nie zawsze na żartach się znają.
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-09-25, 21:12, w całości zmieniany 3 razy
Nikczemnick cóż... Nie Ty pierwszy, nie Ty ostatni
To fotum pijacko-złodziejsko-(nie bójmy się)- knajackie. Na zegarkach to oni tutaj się nie znają, tylko czekają, żeby zwymyślać prawiczka lub splugawić dziwicę
No i uważaj na tego Svedosa. Sam nick chyba mówi wyraźnie, że on nie Polak tylko Swed od os jakić
To fotum pijacko-złodziejsko-(nie bójmy się)- knajackie. Na zegarkach to oni tutaj się nie znają, tylko czekają, żeby zwymyślać prawiczka lub splugawić dziwicę
No i uważaj na tego Svedosa. Sam nick chyba mówi wyraźnie, że on nie Polak tylko Swed od os jakić
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-09-25, 21:12, w całości zmieniany 3 razy
:
... i trzeba pamietać że Sylwek miewa stany wyższej gotowości bojowej I wcale nie musi się wcześniej naczytać
:
A te dziewice do splugawienia to dzie?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Nikczemnick, nie przejmuj się tylko pisz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
goTomek póki co splugawione
:
No i wreszcie się wypowiedział bezpośrednio zainteresowany. Skoro tak, to mogę zakończyć ze swej strony bicie piany przez współforumowiczów.
Zaiste, źle mogłem odebrać wypowiedź osoby Nikczemnick, znaczy niezgodnie z intencją autora . Od chamów jednak nie wyzwałem, co to to nie,tak więc proszę mi nie wciskać.
Jednym słowem wybacz Waszmość .. i baw się dobrze .
Nikczemnick napisał/a: |
............. Mimo wszystko to od chamów na forach wyzwany zostałem pierwszy raz.......
|
No i wreszcie się wypowiedział bezpośrednio zainteresowany. Skoro tak, to mogę zakończyć ze swej strony bicie piany przez współforumowiczów.
Zaiste, źle mogłem odebrać wypowiedź osoby Nikczemnick, znaczy niezgodnie z intencją autora . Od chamów jednak nie wyzwałem, co to to nie,tak więc proszę mi nie wciskać.
Jednym słowem wybacz Waszmość .. i baw się dobrze .
:
No i przylazł, i się pokajał, i zepsuł zabawę
:
Takie tam, z kolegiem
i wracając do tematu dokładności, orzeł po niecałym miesiącu +17s/24h, nawigator po pierwszej dobie 0s/24h
i wracając do tematu dokładności, orzeł po niecałym miesiącu +17s/24h, nawigator po pierwszej dobie 0s/24h
:
Nikczemnick, fajne. Tylko dl Orła bardziej pasuje ten pomarańczowy pasek Gerlachów
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Tak długo jest na yt że raczej każdy kto się interesuje tym modelem widział
:
Trafiła kosa na kamień
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2016-01-10, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Trafiła kosa na kamień
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2016-01-10, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Chyba każdy kto nie jest tu forumowcem
Ja nie widziałem filmiku. Może dlatego że co chciałem wiedzieć, to się z pierwszej ręki od producenta dowiedziałem.
A zegarek to jeszcze przed premierą, na etapie prototypów można było pooglądać na żywo.
Oczywiście jak się miało chęć jechać przez Polskę, spotkać z bandą melepetów, i wychylić kielicha. Oczywiście bezalkoholowego
Odpowiedz do tematu
junek92 napisał/a: |
Tak długo jest na yt że raczej każdy kto się interesuje tym modelem widział |
Chyba każdy kto nie jest tu forumowcem
Ja nie widziałem filmiku. Może dlatego że co chciałem wiedzieć, to się z pierwszej ręki od producenta dowiedziałem.
A zegarek to jeszcze przed premierą, na etapie prototypów można było pooglądać na żywo.
Oczywiście jak się miało chęć jechać przez Polskę, spotkać z bandą melepetów, i wychylić kielicha. Oczywiście bezalkoholowego
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!