Który subik - kermit czy czarny bez?
Odpowiedz do tematu

:
czarny pifko

:
satanic666 napisał/a:
Iks, a gdzie można kupić w dobrej cenie?

Tylko u Tisella w sklepie.

http://www.tisellkr.com/p...display_group=2

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
czarny

:
Jak w kolekcji nie ma niczego zielonego to wypadałoby jeden zielony zegarek mieć ;) Ale czarny do mnie bardziej przemawia.

:
Zielony. Ale z tym polotem to bym nie przesadzał ;)

:
Bierz zielonego, tradycyjnie, jesli nie podpasuje to pomoge za pol ceny :D

:
Ja wiem, że on podpasuje, bo w piątek miałem w rękach czarnucha i nie chciałem oddać właścicielowi :)) Kwesia koloru jest nieco drugorzędna - czarnego można by nosić codziennie i będzie pasował do wszystkiego, zielonego - no nie wiem. Z drugiej strony inne też lubię i wypadałoby dać im szansę w codziennej rotacji :D Optymalnie byłoby wziąć czarnego i hulka (cały zielony), ale konto nie jest z gumy :(

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zielony

:
Ten zielony bezel jest taki przygaszony, że też można nosić codziennie. Ale po co tak robić, jak się ma więcej niż jeden zegarek? :))

:
prezesso napisał/a:
Imo ten ceramiczny zielony jest do dupy. Jak zazwyczaj wolę kolory tak tutaj czarny.
Nie wiem jak to określić ale kolor jest rozwodniony. To zresztą częsta przypadłość ceramicznych wkładek.

Też tak uważam - brałbym czarny...

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Lotnik napisał/a:
Ten zielony bezel jest taki przygaszony

No właśnie ten przygaszony kolor dla mnie jest na plus ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks napisał/a:
Lotnik napisał/a:
Ten zielony bezel jest taki przygaszony

No właśnie ten przygaszony kolor dla mnie jest na plus ;)

Mi też się z tego powodu podoba właśnie. Trzeba go sobie zapisać na później, ale na razie jedzie coś z pomarańczowym bezelem ;)

:
Ja bym wziął czarnego i dokupił metaliczną, zieloną wkładkę- pełno tego na zatoce a rozmiar chyba standardowy skoro to sub i 40mm hmmm

Lotnik, co kupiłeś ;) :?: Bo ja ciągle szukam docelowego zegara z kolorowym bezelem :))

:
Machu napisał/a:
dokupił metaliczną, zieloną wkładkę

...i pozbawił jednego z ficzerów który robi ten zegarek czyli ceramicznego bezela (czy niby ceramicznego) :))

Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-17, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, bo jak dla mnie kolorowa ceramika jest takase. Czarna- super, biała- zależy, ale jeszcze nie spotkałem zielonej/czerwonej/niebieskiej, które podobałyby mi sie bardziej niż metalowe wkładki ;)

Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-01-17, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum