Pany, poniżej delikwent do zapaskowania i przykładowy pasek, na jakim bym go widział (pattini)
Jakieś sugestie? Wymyśliłem sobie kolor paska brąz (jasny/ciemny?) lub szary (piaskowy) i obszycie w kolorze granatowym. Co forumowi esteci na to?
Odpowiedz do tematu
: Paskujemy niebieskiego Citizena
:
Paaanie kochany, brązowy pasek do niebieskiego zegara to jest super zestawienie
Będzie Pan zadowolony
Będzie Pan zadowolony
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Niebieski rekin od Steinharta. Z niebieskim szyciem.
Brąz do niebieskiej tarczy Was nie razi ?
Brąz do niebieskiej tarczy Was nie razi ?
:
Granatowy rekin może być ok.
Ciemny, bardzo ciemny, brązowy rekin takoż.
A na lato jakaś guma - czerwona, żółta?
Ciemny, bardzo ciemny, brązowy rekin takoż.
A na lato jakaś guma - czerwona, żółta?
:
Hogg, pattini też będzie ok znajomy kupił. Tylko żaden rally tylko szary z niebieskim szyciem.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Mi się jakoś ten model właśnie z rally kojarzy
:
Jak dla mnie to raczej casual/edc
Tomek napisał/a: |
Ale to typowy nurek |
Jak dla mnie to raczej casual/edc
: Re: Paskujemy niebieskiego Citizena
Moze esteta nie jestem, ale moim zdaniem swietne wygladalby... wlasnie na tym zoltym Pattini co pokazales
Hogg napisał/a: |
Pany, poniżej delikwent do zapaskowania i przykładowy pasek, na jakim bym go widział (pattini)
Jakieś sugestie? Wymyśliłem sobie kolor paska brąz (jasny/ciemny?) lub szary (piaskowy) i obszycie w kolorze granatowym. Co forumowi esteci na to? Obrazek Obrazek |
Moze esteta nie jestem, ale moim zdaniem swietne wygladalby... wlasnie na tym zoltym Pattini co pokazales
:
Dzięki wszystkim... Zdecydowałem się na kolor szary Jak dojdzie to nie omieszkam zaprezentować na forumie
:
To dawaj , bo myslalem tez o pasku dla swojego niebieskiego m-forca tak wiec moze skorzystam z pomysłu
:
Brązik mam do Seiko BFSa, a że rozstaw uszu jest taki sam jak w tym Citku, to nie chciałem dublować
:
Jacek w M-force masz daleko odsunięte uszy mi jakoś żaden pasek nie pasował. Chyba, że maratac.
Odpowiedz do tematu
revolta napisał/a: |
:popcorn: To dawaj , bo myslalem tez o pasku dla swojego niebieskiego m-forca tak wiec moze skorzystam z pomysłu |
Jacek w M-force masz daleko odsunięte uszy mi jakoś żaden pasek nie pasował. Chyba, że maratac.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91