Orient Ray Blue, Seiko skx007 czy Citizen NY0040?
Odpowiedz do tematu

:
Co do rysowania się szkła w Oriencie Ray- mój ma rok dokładnie i zero rys na szkle, gołym okiem przynajmniej nic nie widzę. I przez długi czas był to mój jedyny zegarek noszony codziennie. Oczywiście wszystko zależy jaką się ma pracę i co się robi z zegarkiem na ręku. Ja po prostu pewnych prac, które by naraziły go na obtarcia, potencjalne uszkodzenia- nie wykonywałem w nim, a tak to był używany normalnie.
Jak na roczny zegarek uważam ze wygląda bardzo dobrze. I dalej cieszy jak cieszył.
PS. na zdjęciu na szkle to paprochy są tylko- nie chciało mi się drugi raz zdjęcia robić a szybki przed fotką zapomniałem wyczyścić :)

:
I w koncu sie stało... Wybór padł na Orienta Ray Blue. Trafil sie prawie nowy w bardzo okazyjnej cenie :) i cóż powiem szczerze, że jest efekt wow, szczegolnie tarcza świetnie wygląda :)
Dzięki wszystkim za pomóc!

:
Będziesz zadowolony z niego :)

:
To graty pifko

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Gratki zakupu, chociaż do mnie bardziej trafia zwykłe mako w kolorze czarnym :popcorn: Ale Orient/Seiko w tym przedziale cenowym raczej nie ma konkurencji.

:
ksim dobry wybór. Moim zdaniem niewiele jest lepszych zegarków w kategorii jakość/cena.

:
Graty pifko
Ten zegar na prawdę świetnie się prezentuje :)

:
Z_bych napisał/a:
...
Moim zdaniem niewiele jest lepszych zegarków w kategorii jakość/cena.

Wszystkie pozostałe wymienione w tytule. :złośliwiec:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Też myślę, że wybór trafiony. Ale pewnie to samo powiedziałbym o pozostałej dwójce gdyby trafiła w moje ręce :))
Teraz jeszcze coś dla swej lubej muszę znaleźć, bo też się połakomiła na zmianę zegarka :))
Dzięki raz jeszcze pifko

:
Mały Doruś
Majtasy :D

Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-01-21, 19:25, w całości zmieniany 4 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum