Co do rysowania się szkła w Oriencie Ray- mój ma rok dokładnie i zero rys na szkle, gołym okiem przynajmniej nic nie widzę. I przez długi czas był to mój jedyny zegarek noszony codziennie. Oczywiście wszystko zależy jaką się ma pracę i co się robi z zegarkiem na ręku. Ja po prostu pewnych prac, które by naraziły go na obtarcia, potencjalne uszkodzenia- nie wykonywałem w nim, a tak to był używany normalnie.
Jak na roczny zegarek uważam ze wygląda bardzo dobrze. I dalej cieszy jak cieszył.
PS. na zdjęciu na szkle to paprochy są tylko- nie chciało mi się drugi raz zdjęcia robić a szybki przed fotką zapomniałem wyczyścić
Odpowiedz do tematu
:
:
I w koncu sie stało... Wybór padł na Orienta Ray Blue. Trafil sie prawie nowy w bardzo okazyjnej cenie i cóż powiem szczerze, że jest efekt wow, szczegolnie tarcza świetnie wygląda
Dzięki wszystkim za pomóc!
Dzięki wszystkim za pomóc!
:
Będziesz zadowolony z niego
:
To graty
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Gratki zakupu, chociaż do mnie bardziej trafia zwykłe mako w kolorze czarnym Ale Orient/Seiko w tym przedziale cenowym raczej nie ma konkurencji.
:
ksim dobry wybór. Moim zdaniem niewiele jest lepszych zegarków w kategorii jakość/cena.
:
Graty
Ten zegar na prawdę świetnie się prezentuje
Ten zegar na prawdę świetnie się prezentuje
:
Wszystkie pozostałe wymienione w tytule.
Z_bych napisał/a: |
...
Moim zdaniem niewiele jest lepszych zegarków w kategorii jakość/cena. |
Wszystkie pozostałe wymienione w tytule.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Też myślę, że wybór trafiony. Ale pewnie to samo powiedziałbym o pozostałej dwójce gdyby trafiła w moje ręce
Teraz jeszcze coś dla swej lubej muszę znaleźć, bo też się połakomiła na zmianę zegarka
Dzięki raz jeszcze
Teraz jeszcze coś dla swej lubej muszę znaleźć, bo też się połakomiła na zmianę zegarka
Dzięki raz jeszcze
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-01-21, 19:25, w całości zmieniany 4 razy
Odpowiedz do tematu
Mały Doruś
Majtasy
Majtasy
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2016-01-21, 19:25, w całości zmieniany 4 razy