CWS- tylko rama z tego pozostała w wawie, oprócz wspomnianych cech jeszcze jedną miał
taką która czyniła go bardzo wygodnym/ komfortowym samochodem - podłużne drążki skrętne - jakby to się dało uwiecznić może choć w pudełeczku ?
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-03-22, 20:32, w całości zmieniany 3 razy
Zarówno w kwestii ramy jak zawieszenia chodzi o L-S, czyli Lux-Sporta, z CWS T-1 nic nie przetrwało wojny, a zawieszony był na resorach piórowych.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2016-03-22, 20:32, w całości zmieniany 3 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
ALAMO, przecież mam i noszę uniseksowego Żubra, to co innego mogę powiedzieć
Ostatnio zmieniony przez halina 2016-03-22, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Cytat: |
.. i unisex, no sama powiedz że mam rację ... ? |
ALAMO, przecież mam i noszę uniseksowego Żubra, to co innego mogę powiedzieć
Ostatnio zmieniony przez halina 2016-03-22, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Brawa za czujność , wypadałoby jednak przy okazji uczcić to co zostało, jak
będzie słuszny rozmiar 45mm i choćby maleńkie odwołanie do luxa, to już składam rezerwację
Zinajda napisał/a: |
Zarówno w kwestii ramy jak zawieszenia chodzi o L-S, czyli Lux-Sporta, z CWS T-1 nic nie przetrwało wojny, a zawieszony był na resorach piórowych. |
Brawa za czujność , wypadałoby jednak przy okazji uczcić to co zostało, jak
będzie słuszny rozmiar 45mm i choćby maleńkie odwołanie do luxa, to już składam rezerwację
:
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
no oki to się dopisuję, nie wyobrażam sobie abym takiego nie miał, ale ale to duży samochód był i poproszę o 45mm minimum - dla napaleńców i osób z większym nadgarem - no zapłacę więcej za limitkę dla grubonadgarstkowców
Erolek napisał/a: |
Ale Lux-Sport to inny projekt:
G.Gerlach Lux-Sport Tu sie bawimy w CWSa. Pozdrawiam Eryk |
no oki to się dopisuję, nie wyobrażam sobie abym takiego nie miał, ale ale to duży samochód był i poproszę o 45mm minimum - dla napaleńców i osób z większym nadgarem - no zapłacę więcej za limitkę dla grubonadgarstkowców
:
...Erolek, ładnie to wyszło, bardzo ładnie
:
słuszny kierunek
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To ja jeszcze poproszę o wersję biało złotą w stali i biere!
Skate or die!
:
Eryk ma tylko jeden komputer, i on robi tylko jeden render na raz - ale pewnie nas zbombi srebrzakiem jutro
:
+1000
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW