Sqbi powiedziałbym ostrożnie, że na pr-owca też się nie nadajesz...
Sorry za złośliwość, ale zdanie o noszeniu "prawie rok (...) na ręce (...)i żeby sprawdzić czy wszystko działa jak ma działać" przyprawiło mnie o ból brzucha
Odpowiedz do tematu
:
Klękajta narody! Automat i szafir sprzeda wszystko
Sqbi napisał/a: |
automat z niezłą szyba i w pieniądzach nie wyrywających z butów. |
Klękajta narody! Automat i szafir sprzeda wszystko
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
ze mnie żaden prowiec tylko po prostu nosi mnie jak każdy tylko kłapie jaka bida a sam pewnie w życiu nie spróbował ogarnąć więcej niż kliknij i zapłać
:
I w związku z tym, że nigdy nie wyprodukowałem (i pewnie nie wyprodukuję) też samochodu, telefonu, golarki etc, nie próbowałem napisać książki czy uszyć garnituru itd. itp. to nie mam moralnego prawa krytykować gotowych produktów - totalnie do mnie trafia taka argumentacja! To jest forum zegarkowe, oceniamy design zegarka bazując na własnej wiedzy i doświadczeniu, przerobionych, przemacanych i przeoglądanych setkach zegarków własnych i cudzych. Jak coś jest słabe to widać, że jest słabe - sorry. To, że ktoś się przy tym namęczył i napracował - przy mizerności efektu - to nie jest wartość dodana dla produktu.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To o tą nitkę się rozchodzi co to nie wyszła ?
Między tym, co słuszne, a tym, co błędne, rozciąga się wielka przestrzeń. Tam się spotkamy.
:
Jak kogoś uraziłem poprzednim postem to sory, może mnie poniosło.
dlatego Panowie/Panie nie będę rozpętywał gwno-burzy o to kto ma racje. Jednemu się podoba, drugiemu nie, do tego nie piłem.
Wyjdzie, weźmiecie w rękę i wtedy napiszcie że kupa, a nie, widzieli 3 zdjęcia i to renderowane, nawet nie produktu i już spina bo ktoś już miał podobny, ( tak połowa zegarków jest do siebie podobna)
Ps. Wiem że my Polacy mamy to w genach, że jak ktoś coś robi to pierw trzeba go zgnoić, zamiast powiedzieć spoko robi, niech zrobi, wtedy zobaczymy co zrobił.
dlatego Panowie/Panie nie będę rozpętywał gwno-burzy o to kto ma racje. Jednemu się podoba, drugiemu nie, do tego nie piłem.
Wyjdzie, weźmiecie w rękę i wtedy napiszcie że kupa, a nie, widzieli 3 zdjęcia i to renderowane, nawet nie produktu i już spina bo ktoś już miał podobny, ( tak połowa zegarków jest do siebie podobna)
Ps. Wiem że my Polacy mamy to w genach, że jak ktoś coś robi to pierw trzeba go zgnoić, zamiast powiedzieć spoko robi, niech zrobi, wtedy zobaczymy co zrobił.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-03-07, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
No tak, bo jak wyjdzie to będzie lepsze, design ulegnie magicznej metamorfozie Wiesz, to jest wolne forum i można sobie dowolnie krytykować dowolne produkty na dowolnych etapach ich powstawania. Jak Ci się ten zegarek podoba to broń designu zegarka, poszczególnych elementów, argumentuj, nie zgadzaj się itd. Póki co krytykujesz krytykujących i to argumentami z anusa bo "krytykujo a chłop się narobił" i "krytykujo a nie widzieli", no i oczywiście nieśmiertelne "bo my Polacy". Słaby design to jest akurat sprawa nie mająca narodowości
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-03-07, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ten model co go apocalypto wstawił ładnie się prezentuje. Tylko kolory daty odwrócić, indeksy godzinowe zastąpić konkretnymi plackami lumy i będzie dobrze
"4" gryzie strasznie.
"4" gryzie strasznie.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Ja tam kibicuję.
Na razie żaden mnie nie przekonał, ale może kiedyś?
Na razie żaden mnie nie przekonał, ale może kiedyś?
:
Sqbi ja tam też chętnie go pomacam. Jeśli będzie przed majowym zlotem, to pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj z nim do Pabianic
Bez niego też
Bez niego też
:
Z_bych, Daleko nie mam, jak mnie nie to na przybędę:D
:
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2016-03-30, 00:22, w całości zmieniany 7 razy
Zajebiste te Bałtyki:
Łapka jakby Prezessssa.
Łapka jakby Prezessssa.
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2016-03-30, 00:22, w całości zmieniany 7 razy
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Odpowiedz do tematu
Sylwek też dawno takiego brzydkiego zegarka nie widziałem.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos