Odpowiedz do tematu
:
Brawo, brawo, brawo !!!!!!!! Gratulki szacuneczek
Noze tez lubie
:
ja sie nie znam, ale przepiekny! i nie ma takiego drugiego! moze bym tylko troche ,,porysował,, te osłone korony zeby tez była zmeczona....
:
A mnie tam sie Submersible nie podoba. Ani jako Panerai, ani jako Marina oryginał, czy też mod. Choc mam kilka Marin i jeszcze kilka miec zamierzam- tego modelu nie widze u siebie na ręku. Bo kolekcjonuję tylko zegarki użytkowe.
Więc gratuluję umiejętności strugania nierdzewki, ale nie moja bajka i ja wyrazów zachwytu nie będę wygłaszał, bo ani baza, ani efekt końcowy nie podoba mi się.
Więc gratuluję umiejętności strugania nierdzewki, ale nie moja bajka i ja wyrazów zachwytu nie będę wygłaszał, bo ani baza, ani efekt końcowy nie podoba mi się.
:
Postanowiłem, że pójdę z tym modem ciut dalej i odetnę się od wyglądu Submersible. Svedos chciał mi pomóc "zniszczyć" tarczę, za co wielkie dzięki, ostatecznie tarcza wylądowała w pudełku. W pudełku wylądował też napęd i wskazówki. Wsadziłem Unitasa, który musiał odwiedzić zegarmistrza, zmieniłem tarczę (lumi świeci cienko), dołozyłem wskazówki. Od paru dni wygląda tak:
:
Wyszła świetnie! Zazdroszczę talentu i cierpliwości przy obróbce koperty i składaniu tego wszystkiego do kupy. Złote wskazówki i pomarańczowe indeksy to świetne połączenie- wieje starością Jedyne do czego się "doczepię" to kolor indeksów- mogłyby być nieco mniej brązowe. A może bałakam...
:
Rewelacja!! Chcesz taką złotą sekundową wskazówkę do kompletu? Nie jest mi potrzebna. 8)
Foch und Ch.
:
Świetnie wyszło Do pełni szczęścia wyszczotkować ten ring w bezelu bo polerowany średnio pasuje...
:
Wygląda miodnie
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
Wygląda niezwykle ciekawie, gratuluję
:
Dzięki chłopaki.
Kuba, złotą sekundę bym chętnie zgarnął, gdy zamawiałem to nie mieli takiego kompletu, więc dołożyłem białą.
Kuba, złotą sekundę bym chętnie zgarnął, gdy zamawiałem to nie mieli takiego kompletu, więc dołożyłem białą.
:
No pięknie wyszło!
:
Bardzo ładnie wyszło, gratulacje, niech się nosi
:
Odpowiedz do tematu
Ładny zestawik