Odkopię na chwilę - gdzie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie SKX007 na bransolecie?
Przejrzałem kilka sklepów i jak nie out of stock to cena z kosmosu
Odpowiedz do tematu
:
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
:
Skończyli produkcję - dlatego. Ja zrezygnowałem, może wypłynie na bazarku, może w którymś sklepie (009 chyba leży jeszcze na MWH we w miarę dobrej cenie, ale kolorystycznie to jest dramat ) a pewnie za rok-dwa pokażą następcę na 4r36. Znaczy fajnie by było jakby pokazali.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Podobno nie skonczyli, ale ograniczyli produkcje. Tak ponoc mowili przedstawiciele Seiko na Baselworld.
Iks napisał/a: |
Skończyli produkcję - dlatego. Ja zrezygnowałem, może wypłynie na bazarku, może w którymś sklepie (009 chyba leży jeszcze na MWH we w miarę dobrej cenie, ale kolorystycznie to jest dramat ) a pewnie za rok-dwa pokażą następcę na 4r36. Znaczy fajnie by było jakby pokazali. |
Podobno nie skonczyli, ale ograniczyli produkcje. Tak ponoc mowili przedstawiciele Seiko na Baselworld.
:
Skończyli produkcję - dlatego. Ja zrezygnowałem, może wypłynie na bazarku, może w którymś sklepie (009 chyba leży jeszcze na MWH we w miarę dobrej cenie, ale kolorystycznie to jest dramat ) a pewnie za rok-dwa pokażą następcę na 4r36. Znaczy fajnie by było jakby pokazali.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Też szukam, jakby ktoś znał źródło w dobrej cenie, to chętnie skorzystam . Myślę też o 009, ale chyba jednak 007 fajniejszy jest. 007 miałem krótko, ale musiałem oddać, bo były z nim problemy i teraz żałuję, że pozbyłem się
:
No to ja kupiłem rzutem na taśmę i od kilku miesięcy nie ściągam z ręki...
Wy macie zegarki ja mam czas...
:
007 zawsze warto kupić!
Jeden z najgenialniejszych zegarków jakie miałem
Jeden z najgenialniejszych zegarków jakie miałem
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Póki jest, chociaż to była trudna miłość w moim przypadku, ale mam, trzeci już raz
Ghostdog napisał/a: |
007 zawsze warto kupić!
Jeden z najgenialniejszych zegarków jakie miałem |
Póki jest, chociaż to była trudna miłość w moim przypadku, ale mam, trzeci już raz
:
a tam .... upić się warto
jimmy napisał/a: |
.........warto
[url=https://naforum.zapodaj.net/thumbs/882b30231770.jpg]Obrazek[/url] |
a tam .... upić się warto
:
..........jeszcze jak coś dobrego dają
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2016-04-19, 18:04, w całości zmieniany 2 razy
a gdzie, no i za pół ceny
edytka -
Aha, popatrzyłem jeszcze na moje statystyki, no kiepsko jest, ale jestem czwarty,
kurde, druga edzia, no piąty jestem, kłamcą byłem, ale się poprawiam
między prezesami, no to może nie całkiem do D
edytka -
Aha, popatrzyłem jeszcze na moje statystyki, no kiepsko jest, ale jestem czwarty,
kurde, druga edzia, no piąty jestem, kłamcą byłem, ale się poprawiam
między prezesami, no to może nie całkiem do D
Ostatnio zmieniony przez kopeć 2016-04-19, 18:04, w całości zmieniany 2 razy
:
Ja też szukam, bo wydaje mi się że watro...ale nikt nie chce tanio sprzedać
~ stay open minded ~
:
Kiedy były po tyla ?
I gdzie można zanabyć w tejże ?
Odpowiedz do tematu
Ptaku napisał/a: |
Kurcze ze nie kupiłem zapasiku jak SKX-y wychodziły po 500zl |