Tak myślę, Seiko bym oddał, Borealisa sprzedał i coś kupił... Tylko co?
Pierwsza myśl:
https://youtu.be/m4i7jDamnno?t=6m2s
Warto? Nie warto? Sam nie wiem... Może poczekać, dozbierać do czegoś lepszego. Miałem brać jeszcze jednego Borealisa w tym rok, cena ~2 tysie. To razem by było 5 na nurka. Czekać? Nie czekać? Z drugiej strony, na wakację jadę za 1,5 miesiąca, coś do wody by się przydało No ale z trzeciej strony - jakiś kolorowy g-shock za kilka stówek, a tu poczekać, pozbierać, kupić, może pocieszy dłużej? Radźcie
Odpowiedz do tematu
: A może by tak "uniwersalny" nuras za ok 3 tysie.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-04-28, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-04-28, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
MarineMastera sobie Osoba kupi
Iks napisał/a: |
Pierwsza myśl:
|
Może poczekać, dozbierać |
MarineMastera sobie Osoba kupi
:
No właśnie niespecjalnie mi leżał, musiałbym jeszcze raz przymierzyć
Santino napisał/a: |
MarineMastera sobie Osoba kupi |
No właśnie niespecjalnie mi leżał, musiałbym jeszcze raz przymierzyć
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Za dwa tygodnie - w Pabianicach będzie okazja.
Możesz całe dwa dni nosić
Możesz całe dwa dni nosić
:
Iks, ten Squale to imo niegłupi - pepsi z białą tarczą jako 'wakacyjniak' będzie w sam raz, poza tym Ty chyba zawsze lubiłeś rolkowe klimaty...a jako alternatywę może jeszcze taki Stenek http://steinhart-zegarki....E-DUAL-TIME/172
:
Iks, bierz to Squale to fajny zegarek. Wiem bo mam . Jest dosyć uniwersalny i ostatnio najczęściej gości na nadgarstku (coś jest w tych "rolexowatych"). Czarnych "nurków" bez liku a taki jednak jest dosyć rzadko spotykany.
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-04-28, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Alpina. Zupełnie inny niż to co wkleiłeś ale imo uniwersalny.
Dla mnie uniwersalny nurek to stonowany zegarek z bezelem i nadający się od biedy do koszuli.
W niejaskrawych kolorach.
Np.
Dla mnie uniwersalny nurek to stonowany zegarek z bezelem i nadający się od biedy do koszuli.
W niejaskrawych kolorach.
Np.
Cytat: |
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-04-28, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
: Re: A może by tak "uniwersalny" nuras za ok 3 tysi
Łukasz, żartujesz, prawda?
Obrazek https://youtu.be/m4i7jDamnno?t=6m2s |
Łukasz, żartujesz, prawda?
:
Zmęczony jestem. Jeszcze taki się przypomniał...
Gdzie to teraz można w miarę normalnie kupić i za ile Kolor w sumie obojętny.
maciek napisał/a: |
Łukasz, żartujesz, prawda? |
Zmęczony jestem. Jeszcze taki się przypomniał...
Gdzie to teraz można w miarę normalnie kupić i za ile Kolor w sumie obojętny.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To już duuużo lepiej!
Tylko on spory jest - wiesz?
Iks napisał/a: | ||
Zmęczony jestem. Jeszcze taki się przypomniał... Obrazek Gdzie to teraz można w miarę normalnie kupić i za ile Kolor w sumie obojętny. |
To już duuużo lepiej!
Tylko on spory jest - wiesz?
:
No wiem, obie wersje kolorystyczne przeszły przez moje ręce, dobrze się składa, że ja też jestem spory
Najlepsze jest to, że wyjdzie na to, że mój egzemplarz będzie najdroższy z tych które zamawiałem Na szczęście uważam, że dalej warto.
Najlepsze jest to, że wyjdzie na to, że mój egzemplarz będzie najdroższy z tych które zamawiałem Na szczęście uważam, że dalej warto.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Przypominam tylko, że nie lubisz niebieskich zegarków...
:
Jak dla mnie jeśli Squale to tylko ten
:
W budżecie do 3 k pln to Fortis Marinemaster jest bardzo uniwersalny
Obecnie mam takiego białego z niebieską sekundą full lume, miałem czarnego i białego z nakładanymi indexami...miałem tez ze 2-3 rodzaje chrono ale to trochę więcej $$
Ogólnie polecam.
Jak by było można zwiększyć budżet do 5-6 k pln to Sylwek wyżej pisał o pewnym Seiko
Obecnie mam takiego białego z niebieską sekundą full lume, miałem czarnego i białego z nakładanymi indexami...miałem tez ze 2-3 rodzaje chrono ale to trochę więcej $$
Ogólnie polecam.
Jak by było można zwiększyć budżet do 5-6 k pln to Sylwek wyżej pisał o pewnym Seiko
World Wide Watches
:
Ten Twój biały to jest fajoski - podoba mi się Myślałem, że to znacznie większe pieniądze
Odpowiedz do tematu
pasti napisał/a: |
Ogólnie polecam. |
Ten Twój biały to jest fajoski - podoba mi się Myślałem, że to znacznie większe pieniądze
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW