A może jeden z tych, oba miał i wie że to fajne zegary
Odpowiedz do tematu
:
Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Niee, w ogóle jakoś
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ta druga propozycja z Citkiem znacznie lepsza.
Ewentualnie Tag z propozycji prezesso.
Ewentualnie Tag z propozycji prezesso.
:
Będę miał go w Pabianicach i mi też najbardziej się widzi. Ten kolorek jest super - do tego efekt braku szkła i niebieska sekunda. Noszę na czarnej gumie - bransy do tego akurat nie mam /foto z sieci/
Przemek - nick555 ma czarnego do porównania. A prezesso białego z nakładanymi indexami.
One nowe chodzą trochę drożej...ja w sumie za żadnego więcej jak te 3 k nie zapłaciłem...a raz nówkę miałem
Iks napisał/a: | ||
Ten Twój biały to jest fajoski - podoba mi się Myślałem, że to znacznie większe pieniądze |
Będę miał go w Pabianicach i mi też najbardziej się widzi. Ten kolorek jest super - do tego efekt braku szkła i niebieska sekunda. Noszę na czarnej gumie - bransy do tego akurat nie mam /foto z sieci/
Przemek - nick555 ma czarnego do porównania. A prezesso białego z nakładanymi indexami.
One nowe chodzą trochę drożej...ja w sumie za żadnego więcej jak te 3 k nie zapłaciłem...a raz nówkę miałem
World Wide Watches
:
Nie będzie mnie w Pabianicach tym razem.
pasti napisał/a: |
Będę miał go w Pabianicach |
Nie będzie mnie w Pabianicach tym razem.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Czarny GTS ładniejszy
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-04-29, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
maciek napisał/a: |
Przypominam tylko, że nie lubisz niebieskich zegarków... |
Czarny GTS ładniejszy
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-04-29, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Potwierdzam, ale jak sobie popatrzyłem na ebaju na aktualne ceny to w sumie może być i ten niebieski Chyba, że są jakieś dalekowschodnie źródła citizenowe których nie znam...
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Grand Signature jest tańszy z USA niż w Azji...chyba po prostu robią je z przeznaczeniem na zagraniczny rynek.
Iks napisał/a: |
Potwierdzam, ale jak sobie popatrzyłem na ebaju na aktualne ceny to w sumie może być i ten niebieski Chyba, że są jakieś dalekowschodnie źródła citizenowe których nie znam... |
Grand Signature jest tańszy z USA niż w Azji...chyba po prostu robią je z przeznaczeniem na zagraniczny rynek.
World Wide Watches
:
:
Biały Squale jest
Rewelacja. Chodzi za mną od dawna.
A może Tuńczyk
Rewelacja. Chodzi za mną od dawna.
A może Tuńczyk
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
OS jak pokazał roberp1 lub m-force. Zostanie trochę na następny
hej ho
:
Zwycięzcą plebiscytu został Citek
A jak będą problemu z zakupem, to się pomyśli nad planem B.
Squale też został na "może kiedyś", bo lubię rolkowate istotnie, a jednak krawędzie w Tisellu mnie drażniły na dłuższą metę Ewentualnie jako alternatywa taki OS:
I tyle w temacie nurka
A jak będą problemu z zakupem, to się pomyśli nad planem B.
Squale też został na "może kiedyś", bo lubię rolkowate istotnie, a jednak krawędzie w Tisellu mnie drażniły na dłuższą metę Ewentualnie jako alternatywa taki OS:
I tyle w temacie nurka
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No i bardzo dobry wybór
:
Odpowiedz do tematu
Iks, Citek chyba (nie widziałem w realu ) jest świetny. Ale Ty najlepiej wiesz, bo miałeś je i to w rożnej wersji kolorystycznej.
A drugi to zwykłe rykowisko na jeleniu a nie OSa.
A drugi to zwykłe rykowisko na jeleniu a nie OSa.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |