no właśnie w tym jest problem - co wymyślę sobie jakiegoś patenta na zmianę wyglądu zegarka to od razu na mnie ktoś wsiada żeby tego nie robić!
kurna jak inni wkładają zegarki do lodu, wrzątku czy do piekarnika to się nikt nie odezwie - normalnie foch i ch..
Odpowiedz do tematu
:
Duże to wgłębienie na uchu sumo?
Mam podobny defekt w jednym samuraju,szukam sposobu na pozbycie się tego.Na razie bez skutku.
Pomysł z piaskowaniem ciekawy ale z drugiej strony właśnie ta różnorodność koperty .
Mam podobny defekt w jednym samuraju,szukam sposobu na pozbycie się tego.Na razie bez skutku.
Pomysł z piaskowaniem ciekawy ale z drugiej strony właśnie ta różnorodność koperty .
:
nie jest duże ale widoczne - mam majstra który już nie takie cuda naprawiał więc mam nadzieję że i z sumo da radę. Efekt szczotkowania czy wypolerowania na lustro potrafię sam uzyskać może dlatego piaskowanie jest takie dla mnie atrakcyjne
:
+1
ja też bym nie piaskował
Darek, jeśli zapieczesz go w pasztecie, to ja się nic nie będę odzywał, oczywiście jeśli przypadnie mi w udziale jakiś solidny kawałek tego pasztetu - najlepiej ten z zegarkiem
Kyle napisał/a: |
ja bym Darek nie szedł tą drogą (tzn. piaskowania koperty) |
+1
ja też bym nie piaskował
kadarius napisał/a: |
no właśnie w tym jest problem - co wymyślę sobie jakiegoś patenta na zmianę wyglądu zegarka to od razu na mnie ktoś wsiada żeby tego nie robić!
kurna jak inni wkładają zegarki do lodu, wrzątku czy do piekarnika to się nikt nie odezwie - normalnie foch i ch.. |
Darek, jeśli zapieczesz go w pasztecie, to ja się nic nie będę odzywał, oczywiście jeśli przypadnie mi w udziale jakiś solidny kawałek tego pasztetu - najlepiej ten z zegarkiem
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
pasztetów nie jadam ale mogę nim nafaszerować schab na ten przykład albo użyć jako farsz do lasagne
:
Odpowiedz do tematu
lasagne ze szpinakiem będzie dobry zestaw