Zanabyłem niedawno piękną, niebieską limitkę ze Światowym Dziewictwem. Próbowałem je skumać z bransoletą z Gerlacha. Seiko ma w większości piaskowaną kopertę, bransoleta jest lekko satynowa i chyba to nie wygląda najlepiej? Do tego jeszcze brak maskownic, ale to chyba mniejszy problem. Błyszczący mesh kompletnie nie pasował. Chciałbym coś poza niebieską gumą. Kurde, Dziedzictwem miało być. Głodnemu...
Odpowiedz do tematu
: Niebieski Mt.Fuji plus bransa Gerlacha
:
Na zdjęciu źle to nie wygląda...
A swoją drogą super piąteczka
A swoją drogą super piąteczka
:
Przede wszystkim gratuluje zakupu
Podzielam zdanie kolegi Z_bycha
Jak dla mnie brak maskownic nic nie wnosi, a różnica w wykończeniu powierzchni jest niewielka ale jeżeli masz wątpliwości to nie wiem czy ktokolwiek Cie przekona
Podzielam zdanie kolegi Z_bycha
Jak dla mnie brak maskownic nic nie wnosi, a różnica w wykończeniu powierzchni jest niewielka ale jeżeli masz wątpliwości to nie wiem czy ktokolwiek Cie przekona
Pan Vonski jest Debeściak! i jego mafia też jest Debeściak!
:
Ostatnio zmieniony przez sauat 2016-05-27, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
Kumotrze Vonski - zgrabny eufemizm. Chciałeś powiedzieć - k.. marudzisz jak baba w sklepie z torebkami Dziękówa, koledzy To był impuls, spodobał mi się bardzo a i dziewuchy w firmie zagadują, żebym sprzęta pokazał haha.
Ostatnio zmieniony przez sauat 2016-05-27, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
:
Hehe dobre, dobre
Ale bardziej myślałem o tym że jeżeli nie pasuje Ci coś w 100% to może być ciężko Cię przekonać ( ja niestety tak mam )
Ale bardziej myślałem o tym że jeżeli nie pasuje Ci coś w 100% to może być ciężko Cię przekonać ( ja niestety tak mam )
:
Idealnie nie jest
Paski mu jakieś, ładna, brązowa skórka i kolorowe nato na lato
Paski mu jakieś, ładna, brązowa skórka i kolorowe nato na lato
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No ja też kuźwa, ale o tym żem się dopiero po ślubie przekonał.
Vonski napisał/a: |
Hehe dobre, dobre
Ale bardziej myślałem o tym że jeżeli nie pasuje Ci coś w 100% to może być ciężko Cię przekonać ( ja niestety tak mam ) |
No ja też kuźwa, ale o tym żem się dopiero po ślubie przekonał.
:
...skąd ja to znam...
sauat napisał/a: |
No ja też kuźwa, ale o tym żem się dopiero po ślubie przekonał. |
...skąd ja to znam...
:
Nabiera charakteru Dzięki, zacni Kumotrowie
:
I bardzo mu tak dobrze
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Bjutiful!
:
Jutro go zabiorę na Babią Górę, żona znów będzie zazdrosna
:
sauat, super z tą skórką. Co to za pasek ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Kopia Boba, idealna, poza napisem, kupiłem na forum. W rzeczywistości trochę ciemniejszy niż na zdjęciu. Gruby, nawet ma metalowe tulejki na teleskopy.
:
Odpowiedz do tematu
sauat, my kiedyś mieliśmy takie bransolety ale satynowane. Prawdę mówiąc nie wiem czy jeszcze gdzieś się walają bo to stary model z 2012 roku ale jest szansa.