Duży, zielony... Zachorowałem.
Odpowiedz do tematu

:
jerry napisał/a:

Mako to Mako - wiadomo, że to dobry wybór, ale żeby jeszcze tarczę w tym samym kolorze co bezel zrobili.. :głową w mur:

[

proszz :))

Zakaz linkowania podrób , czytaj regulamin

:))

Ostatnio zmieniony przez Rudolf 2014-08-03, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Słoniu napisał/a:
Patelnia ale nowa czyli 4 a nie 3 generacja ;)
W tej cenie wymiata! Rozmiar męski bo to 46mm ale wyjątkowo dobrze na łapie leży ;)

No własnie chyba ta 3 generacja mi się bardziej podoba. Bezel fajniejszy i mniej wensza. W 4 gen tych nadruków to już tyle naćkali, że oczopląsu można dostać :shock:

[ Dodano: 2014-08-01, 11:05 ]
Santino, dzięki za podpowiedź, ale ten Zodiak jakiś nie bardzo jak dla mnie...
Wiem, jestem wybredny bardzo, no ale ten zielony to jakiś za jasny jest, indeksy mi się nie podobają a i sama koperta do moich faworytów też nie należy.

[ Dodano: 2014-08-01, 13:08 ]
A tak se wrzucę.. Co sądzicie o tym wynalazku?

Zdjęcia są słabe, niestety. Na niektórych innych widać, że ten zielony jest bardziej głęboki i naprawdę ładnie się to prezentuje. Ale na żywo nie wiem jak. Ktoś widział?
No jest kilka minusów tego zegarka: aluminiowy bezel, rozmiar 43mm i 20mm w uszach (ciut mało), wskazówki są niezbyt piękne, ale ogólnie tak źle nie jest. No i nie przepadam za modowymi zegarkami, ale jak się nie ma co się lubi...
Wrzucam to bardziej dla tych co są zainteresowani tym wątkiem. Niemniej.. zastanawiam się i ja.

[ Dodano: 2014-08-01, 14:30 ]
A, no i ten jest niezły...

Ale w budżecie to się on tak z 10 razy nie mieści :))

Ostatnio zmieniony przez jerry 2014-07-31, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
:
mapet napisał/a:
jerry napisał/a:

Mako to Mako - wiadomo, że to dobry wybór, ale żeby jeszcze tarczę w tym samym kolorze co bezel zrobili.. :głową w mur:

[

proszz :))

Obrazek

Automatic Orient Replica Watch With Green Dial and Bezel S/S

Gdzie moge kupic takie mako?? Wyrwalo mnie z kapci!

:))

:
znalezione na [linkowania stron z podróbami] :))

Ostatnio zmieniony przez Rudolf 2014-08-03, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
:
No cóż, chyba na razie nadal pozostaje ta patelnia:

Znalazłem na jednym portalu aukcyjnym nówkę sztukę za 439 PLN + 9 zł szip.
To chyba dobra cena, co nie?

Ale wciąż się waham, czy ją brać hmmm

:
Brać - wywalić bransę i założyć mesha. Cena o 100 niżej z singapuru

:
Santino napisał/a:
[url=http://i1172.photobu...c8j.jpg]Obrazek[/URL]

Co to za model :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Santino napisał/a:
Dorian06, Sea Dragon

Dzięki dobry człowieku.
pifko pifko pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Sorry za odkopywanie, ale robię to dlatego, żeby kumotrom powiedzieć, że ich porady nie poszły na marne! pifko

Skorzystałem ostatecznie z podpowiedzi Słonia i zakupiłem Orienta Cesarskiego 3 generacji, gdyż albowiem ta generacja podoba mi się najbardziej.

4 ma jak dlamnie już za dużo tej literatury, ma za wąski bezel (w zasadzie go nie ma w ogóle) oraz ma srebrne wskazy, a mi jakoś ta zielona tarcza idealnie współgra ze złotymi indeksami, wskazówkami i logo. A, i jeszcze wskazówka sekundowa jest ładniejsza.

Na poniższych zdjęciach z kalkulatora to może tak nie wygląda, ale na żywo - bardzo ładnie!

Krótko mówiąc - choroba zaleczona :))

Voila!

[/URL]

[/URL]

:
A zaraz będzie żaba... ;) (chyba hmmm )

:
Mesh doszedł, a wiec zaprezentuję, jak to wygląda:

Z boku – grubasek :))

Od spodu - tu słabo widać, ale mesh jest przeszlifowany od zewnętrznej strony i zrobiony na szczotkę.

Naprawdę fajnie to wygląda razem, no i mesh jest super, szczególnie na lato.

:
Fajnie temu Peżotowi na meshu.
pifko pifko pifko

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum