O to to, Helberg jest zarąbisty
Znudził mi sie jak wszystko ale muszę przyznać, że wykonanie pierwsza klasa.
Odpowiedz do tematu
:
pdrog, ja akurat szukałem rolkowego i taki jest
No to jedziemy dalej:
Deep Blue Pro Aqua
Prometheus Poseidon
No to jedziemy dalej:
Deep Blue Pro Aqua
Prometheus Poseidon
:
Machu, pro Aqua to świetny wybór bo mam ale świeci w realu bardziej turkusowo.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-06-12, 08:14, w całości zmieniany 1 raz
Podobnie jak reszt tu pokazanych Z tego co się orientuję, to mniejsze firmy generalnie korzystają z tych samych mieszanek lumy...
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-06-12, 08:14, w całości zmieniany 1 raz
:
o to jest TO....co prawda wewnętrzny księgowy pyta po cholerę mi drugi robur....ale podobujemniesiębardzo .....gdzie i za ile coś takiego przejmę ?
[ Dodano: 2016-06-12, 10:56 ]
DB tak sobie...nie wiem czemu miałem 3 różne DB i wszystkie poszły w swiat
ale ten prometheus całkiem ok
Woytec napisał/a: |
O to to, Helberg jest zarąbisty
Obrazek Znudził mi sie jak wszystko ale muszę przyznać, że wykonanie pierwsza klasa. |
o to jest TO....co prawda wewnętrzny księgowy pyta po cholerę mi drugi robur....ale podobujemniesiębardzo .....gdzie i za ile coś takiego przejmę ?
[ Dodano: 2016-06-12, 10:56 ]
Machu napisał/a: |
pdrog, ja akurat szukałem rolkowego i taki jest
No to jedziemy dalej: Deep Blue Pro Aqua [url=http://i273.photobuc...3gz.jpg]Obrazek[/URL] Prometheus Poseidon [url=http://i273.photobuc...z3b.jpg]Obrazek[/URL] |
DB tak sobie...nie wiem czemu miałem 3 różne DB i wszystkie poszły w swiat
ale ten prometheus całkiem ok
lepsze jutro było wczoraj
:
pdrog, Robura sprzedasz raczej bez problemu i możesz zakładać nowy temat pt. 'co kupić za hajs ze sprzedaży'
:
Jest też z wersja 44
Ale ten lumtek to na niebiesko świeci, owszem, ale jednak bardziej na zielono
Dorian06 napisał/a: |
hmmm A może LumTec co agaron sprzedaje
Tylko to 40 jest. |
Jest też z wersja 44
Ale ten lumtek to na niebiesko świeci, owszem, ale jednak bardziej na zielono
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Niebieski też jest.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ale na bazarku jest ten właśnie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Mozesz polowac na uzywke bo taka nowka kosztuje jakies 700-800 euro zaleznie od konfiguracji. Jest tez druga opcja, moze kliknac "limitke" ze strony H2O, ktora kosztuje 470 euro, ale ma dwukolorowa lume:
Ja wlasnie takiego kliknalem ponad 2 tygodnie temu i czekam
O tutaj: https://www.h2o-watch.com...al-edition.html
Ostatnio zmieniony przez muchacho_ 2016-06-13, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
pdrog napisał/a: |
o to jest TO....co prawda wewnętrzny księgowy pyta po cholerę mi drugi robur....ale podobujemniesiębardzo .....gdzie i za ile coś takiego przejmę ? |
Mozesz polowac na uzywke bo taka nowka kosztuje jakies 700-800 euro zaleznie od konfiguracji. Jest tez druga opcja, moze kliknac "limitke" ze strony H2O, ktora kosztuje 470 euro, ale ma dwukolorowa lume:
Ja wlasnie takiego kliknalem ponad 2 tygodnie temu i czekam
O tutaj: https://www.h2o-watch.com...al-edition.html
Ostatnio zmieniony przez muchacho_ 2016-06-13, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
:
boschett harpoon ma niebieską
Skate or die!
:
Większość Steinhartów ma niebieską.
:
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-06-16, 12:07, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
....THX za pomoc....ze wszystkich wyżej przywołanych to tylko CH6 jest w moim typie....niestety tylko niebieski na meshu....czarne zegarki do mnie niespecjalnie przemawiają....miałem 3 i nie mam już żadnego.......
...Stenki maja fajną lumę ale po pierwsze większość nurkowych pachnie rolkiem a po drugie nie podobaja mi się...nawet kiedyś sie przymierzałem do tritona i apollona ale jednak nie ....kompletnie nie moja bajka
[ Dodano: 2016-06-16, 11:17 ]
niestety ma dwie rysy raczej dyskwalifikujące go w kwestii sprzedaży...a ponadto za bardzo go lubię
...Stenki maja fajną lumę ale po pierwsze większość nurkowych pachnie rolkiem a po drugie nie podobaja mi się...nawet kiedyś sie przymierzałem do tritona i apollona ale jednak nie ....kompletnie nie moja bajka
[ Dodano: 2016-06-16, 11:17 ]
Machu napisał/a: |
pdrog, Robura sprzedasz raczej bez problemu i możesz zakładać nowy temat pt. 'co kupić za hajs ze sprzedaży' |
niestety ma dwie rysy raczej dyskwalifikujące go w kwestii sprzedaży...a ponadto za bardzo go lubię
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2016-06-16, 12:07, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj