Odpowiedz do tematu
:
Również jestem pod wielkim wrażeniem
:
Normalnie cenka opada
Świetna robota, właściciel obowiązkowo łazanki
Wiem, gdzie jest trochę potencjalnych pasków. Byłem tam wczoraj z dzieckiem, nawet fotkę strzeliłem
Świetna robota, właściciel obowiązkowo łazanki
Wiem, gdzie jest trochę potencjalnych pasków. Byłem tam wczoraj z dzieckiem, nawet fotkę strzeliłem
:
Nie wiem czy by się dało po dobroci przerobić
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
Większy opór przewiduję po stronie dyrekcji tego przybytku... Chyba że to fan zegarków i dałby się przekupić kilkoma sztukami
:
Tylko pamiętaj, że trzeba go za ogon złapać, żeby nie dziabnął.
Tomek napisał/a: |
Wiem, gdzie jest trochę potencjalnych pasków. |
Tylko pamiętaj, że trzeba go za ogon złapać, żeby nie dziabnął.
:
No i wąż przypełzł do domu i zdążył się oswoić z cieplejszym klimatem
Faktycznie twarda z niego bestia i początkowo był lekko sztywny, szorstki i ciasny. Z każdym dniem zaczyna jednak otulać nadgarstek z większym wyczuciem.
No i jak wygląda! Antea w jego towarzystwie zyskała sporo i pozbyła się kompleksów. Afrykańsko-aryjski mariage udał się świetnie!
Warsztatu Pietro zachwalać nikomu nie trzeba. Dyskretna elegancja i wyczucie materii połączone z perfekcyjnym wykonaniem. Mimo, że pasek jest prototypem - co widać było powyżej - wyszedł rewelacyjnie!
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Piotrze!
Czekam na wyrazy szczerej nienawiści Kumotrzy
Faktycznie twarda z niego bestia i początkowo był lekko sztywny, szorstki i ciasny. Z każdym dniem zaczyna jednak otulać nadgarstek z większym wyczuciem.
No i jak wygląda! Antea w jego towarzystwie zyskała sporo i pozbyła się kompleksów. Afrykańsko-aryjski mariage udał się świetnie!
Warsztatu Pietro zachwalać nikomu nie trzeba. Dyskretna elegancja i wyczucie materii połączone z perfekcyjnym wykonaniem. Mimo, że pasek jest prototypem - co widać było powyżej - wyszedł rewelacyjnie!
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Piotrze!
Czekam na wyrazy szczerej nienawiści Kumotrzy
:
Pasek piękny.
Niech się nosi !
Niech się nosi !
:
Gratuluję prawdziwego węża, moje próby z wężem strażackim spełzły na niczym
:
Zasadniczo, to sie wal!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
No pięknie!!!
:
IHY
:
No co ty ...
Dobrowolnie skórę oddał Jak ta alpejska krówka ...
Odpowiedz do tematu
Svedos napisał/a: |
Ubili gada , pasek z niego zrobili |
No co ty ...
Dobrowolnie skórę oddał Jak ta alpejska krówka ...