>>>
Przede mną jeszcze wakacyjny wyjazd i to w miejsce z dala od cywilizacji...
Dlatego też myślę o zakupie odpowiednio wytrzymałego zegarka w rozsądnej cenie.
Jedną z przydatnych funkcji byłby moim zdaniem m.in. panel solarny.
Dlatego zwróciłem uwagę na pewnego "chińczyka", ale nie znalazłem na jego temat bliższych informacji...
Czy ktoś z Kumotrów miał może przyjemność testować ten zegarek?
Z góry dziękuję za informacje w tym temacie...
<<<
Odpowiedz do tematu
: Zegarek w sportowym stylu na wakacyjny wyjazd.
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-07, 22:23, w całości zmieniany 14 razy
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-07, 22:23, w całości zmieniany 14 razy
I've seen things you people wouldn't believe...
:
A nie prościej jakieś sprawdzone "G" kupić?
:
Skmei tańsze jednak. Mam kolegę który nosi inny model, taki Protrek'owy i sobie chwali. Już conajmniej rok w różnych warunkach go męczy i zero usterek.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-08, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Przyznam szczerze, że chociaż posiadam zegarki marki Casio, to nie miałem jeszcze żadnego z serii G-Shock...
Niestety czekają mnie spore wydatki związane z planowanym wyjazdem wakacyjnym i w budżecie nie zostało zbyt wiele środków na zakup nowego czasomierza...
Z tego co zorientowałem się, to tańsze modele z reguły posiadają tylko wyświetlacze cyfrowe, a ja należę do grona tradycjonalistów, czyli "wskazówkowców"...
Dlatego najpewniej rozejrzę się za czymś w rodzaju tzw. G-podobnych...
Ewentualnie nadal czekam na konkretne propozycje z Waszej strony!
<<<
Przyznam szczerze, że chociaż posiadam zegarki marki Casio, to nie miałem jeszcze żadnego z serii G-Shock...
Niestety czekają mnie spore wydatki związane z planowanym wyjazdem wakacyjnym i w budżecie nie zostało zbyt wiele środków na zakup nowego czasomierza...
Z tego co zorientowałem się, to tańsze modele z reguły posiadają tylko wyświetlacze cyfrowe, a ja należę do grona tradycjonalistów, czyli "wskazówkowców"...
Dlatego najpewniej rozejrzę się za czymś w rodzaju tzw. G-podobnych...
Ewentualnie nadal czekam na konkretne propozycje z Waszej strony!
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-08, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Mariusz, dobrze prawi, bier jakiego G i nie rób scen
Jak ma być po taniości to szukaj używki
Jak ma być po taniości to szukaj używki
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2016-08-09, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Albo takiego Protreka na przykład
http://allegro.pl/listing...&string=prg-280
Wskazówki, termometr, kompas, niczego mu nie brakuje.
http://allegro.pl/listing...&string=prg-280
Wskazówki, termometr, kompas, niczego mu nie brakuje.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2016-08-09, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
:
bladerunner, wskazówkowego G znajdziesz za 50-70$. Szału nie będzie ale godzinę sprawdzisz a i wody czy kurzu też się nie będzie bał.
Chocby tu
http://www.ebay.com/itm/C...pEAAOSwZ1BXe3tr
http://www.ebay.com/itm/C...~MAAOSwubRXMuyG
Chocby tu
http://www.ebay.com/itm/C...pEAAOSwZ1BXe3tr
http://www.ebay.com/itm/C...~MAAOSwubRXMuyG
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-09, 23:44, w całości zmieniany 3 razy
>>>
tomaliusz
Jako, że ma to być mój pierwszy zegarek typu G, to wybór musi być przemyślany...
Woytec
Pro Trek ma wszystko to, co potrzebowałbym na wyprawę. Tylko ta cena...
Mariusz
Analog-Digital również wydaje się odpowiedni, a w dodatku wyraźnie tańszy...
kornel91
Jeszcze nigdy nie kupowałem używanych zegarków... Co do różnych kolorów, to doczytałem: kolorystyka - czarna...
PS.
A tak przy okazji spytam Kumotrów: Co sądzicie o zegarku ze wskazówkami, ale bez tradycyjnej koronki?
<<<
tomaliusz
Jako, że ma to być mój pierwszy zegarek typu G, to wybór musi być przemyślany...
Woytec
Pro Trek ma wszystko to, co potrzebowałbym na wyprawę. Tylko ta cena...
Mariusz
Analog-Digital również wydaje się odpowiedni, a w dodatku wyraźnie tańszy...
kornel91
Jeszcze nigdy nie kupowałem używanych zegarków... Co do różnych kolorów, to doczytałem: kolorystyka - czarna...
PS.
A tak przy okazji spytam Kumotrów: Co sądzicie o zegarku ze wskazówkami, ale bez tradycyjnej koronki?
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2016-08-09, 23:44, w całości zmieniany 3 razy
:
bladerunner, nowe są do 100 zł różne kolory.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
>>>
kornel91.
Faktycznie są dostępne różne wersje kolorystyczne zegarka Casio MRW-200H.
Jednak poza bardziej niż przystępną ceną, to niestety ten model jakoś do mnie nie przemawia...
Jednak obrany kierunek wydaje się właściwy, a więc jeszcze poszukam czegoś odpowiedniego, póki jest jeszcze trochę czasu...
Pozdrawiam -bladerunner.
<<<
kornel91.
Faktycznie są dostępne różne wersje kolorystyczne zegarka Casio MRW-200H.
Jednak poza bardziej niż przystępną ceną, to niestety ten model jakoś do mnie nie przemawia...
Jednak obrany kierunek wydaje się właściwy, a więc jeszcze poszukam czegoś odpowiedniego, póki jest jeszcze trochę czasu...
Pozdrawiam -bladerunner.
<<<