Meches napisał/a: |
A na wiosnę onego roku, jeden kumoter mi mówił co by złamanego szeląga za niego nie dał |
Ja coś podobnego słyszałem dwa tygodnie temu... . Stwierdziłem, że jednak lepiej wiem co dla mnie dobre i co mi się podoba .
Meches napisał/a: |
A na wiosnę onego roku, jeden kumoter mi mówił co by złamanego szeląga za niego nie dał |
prezesso napisał/a: |
no...
Obrazek Obrazek a jeszcze jakby mieć oba i przełożyć bransę Obrazek to... |
Woytec napisał/a: | ||
I słusznie, od tego jest forum. OSy wykonane są bardzo dobrze i jak pisali powyżej, próżno szukac tak dobrze wykończonych zegarków i z tak dobrymi werkami wśród "farbowanych Śwajcarów" w podobnej cenie. Werk z fotki na żywo też bardzo zyskuje i wierz mi, nie ma wstydu przed Ryśkiem |
arecki napisał/a: | ||||
no niestety werki na żywo nie zyskują IMO...a miałem kilka OS'ów. To co mnie drażni w nich to poza spartańskim wyglądem to ich dźwięk a raczej hałas z jakim pracuje wahnik. Same zegarki też potrafią mieć jakieś niedociągniecia, w jednym miałem kurz na indeksach na tarczy w innym werk był upaćkany i widać było paluchy....a oba było nowe. Ale...wracając do tematu..wybrałbym GMT boazerię niebieskiego, obcowałem z nim jakiś czas i fajny jest, chociaż IMO jest za gruby i nie wygląda to proporcjonalnie. |
Ale on naprawdę robi wrażenie. |
PO jest gorsza pod tym względem a też daje radę |
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |