Witajcie,
wydawało mi się, że wszystko jest jasne, ale jak to w życiu bywa, nic nie jest oczywiste.
I tak stoję przed wyborem i już sam się totalnie zakręciłem, więc proszę Was o w miarę szybką pomoc.
Co wybrać? A do wyboru mam:
1. Maurice Lacroix Retro Chronograph (jeszcze się zastanawiam, czy czarny czy biały)
image hosting site over 5mb
2. Eterna Soleure Moonphase Chrono
how to do a screenshot on a pc
3. Rado D Star 200 Chrono Automatic (tu również nie wiem, czy czarny czy niebieski)
photo sharing
Maurice aktuanie najdroższy...
Pomocy
Odpowiedz do tematu
: Pomocy w wyborze Chrono
:
Ml może najdroższy ale moim zdaniem najciekawszy. Bierz 1.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jak tylko z tych trzech to nr 1.
:
Wybrałbym 3
hej ho
:
Jedynkę mam i jest mega. Czarna imo ciekawsza ale weź białą Nad Rado też się zastanawiam bo to całkiem fajny zegar jest! Na żywo widziałem czarnego - kurna no fajny był!
:
1.
2. Super. Tylko biała.
3. Nie widziałem. Ale na fotkach wygląda ok.
2. Super. Tylko biała.
3. Nie widziałem. Ale na fotkach wygląda ok.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Nr 1 biała
:
Nr 1, ale chyba oba trza kupić bo ładne
Cieszę się że mogłem pomóc
Cieszę się że mogłem pomóc
:
Jedynka
:
Nigdy nie mówiłem, że się znam.
Słoniu napisał/a: | ||
Zawsze wiedziałem, że się nie znasz |
Nigdy nie mówiłem, że się znam.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
ALAMO, dzięki. Właśnie tam ja zauważyłem. Narazie jeszcze nic specjalnego jeśli chodzi o cenę, ale nie zaraz zaczną
[ Dodano: 2016-11-19, 23:20 ]
Słoniu, właśnie nie potrafię się zdecydować. Jest jeszcze trzecia wersja: czarna ze srebrnymi subtarczami
Muszę się zastanowić. .
Zobaczymy jak pójdzie głosowanie (choć ostatnio demokracja zawodzi... lub tez nie, zależy z którego kata się patrzy )
[ Dodano: 2016-11-19, 23:20 ]
Słoniu, właśnie nie potrafię się zdecydować. Jest jeszcze trzecia wersja: czarna ze srebrnymi subtarczami
Muszę się zastanowić. .
Zobaczymy jak pójdzie głosowanie (choć ostatnio demokracja zawodzi... lub tez nie, zależy z którego kata się patrzy )
:
Rado
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
Odpowiedz do tematu
1. Niebrzydki ale za mocno wali po oczach, taki dla tych, co chcą przyszpanować
2. Jak najbardziej a jeszcze lepiej biała.
3. Ostatecznie...
2. Jak najbardziej a jeszcze lepiej biała.
3. Ostatecznie...