satanic666 napisał/a: |
O datę mu pewnie chodzi |
Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Albo tarczę z drukarki z takim serduchem
pic upload
muchacho_ napisał/a: |
Ciesze sie, ze to odkrylem bo gdybym kupil nieswiadomie i dostal tarcze z drukarki to bym chyba dostal zawalu serca przy otwieraniu pudelka |
Albo tarczę z drukarki z takim serduchem
pic upload
:
Teraz ceny używek z kanapkami poszybują...
:
ja pierodle toż to jakaś kpina
Ostatnio zmieniony przez bandi 2016-11-19, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Cytat: |
Te podstawowe modele 8-o dniowe (560/510/562/564) zostały wprowadzone na rynek pare lat temu z klasycznymi kanapkowymi tarczami, co mogloby sie wydawac oczywiste. Jednak przynajmniej od poczatku tego roku kanapki zostaly zastapione tarcza z drukaki - i nadruk nawet nie jest 3D |
ja pierodle toż to jakaś kpina
Ostatnio zmieniony przez bandi 2016-11-19, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
:
A dlaczego Panerai robi takie numery klientom? Bo może.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dokładnie.
Z Paneraiem to trochę jak z Apple, wielbicieli nic nie zrazi
Z Paneraiem to trochę jak z Apple, wielbicieli nic nie zrazi
:
Woytec, Iks, pokażcie mi producenta zegarków, który nie może
Poza tym nie kumam tego zdziwienia, przecież najbardziej kultowy PAM 000 nie ma tarczy kanapki
Poza tym nie kumam tego zdziwienia, przecież najbardziej kultowy PAM 000 nie ma tarczy kanapki
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
bert69, ale to nie chodzi o to, że każdy Pam musi mieć kanakę.
Ale jak dany model ma, a od teraz mu zmieniają i nie ma. W dodatku nie zmieniają oznaczenia tego modelu.
To imo słabe jednak.
Tak jak z tymi surowymi unitasami w limitowanej edycji.
Ale jak dany model ma, a od teraz mu zmieniają i nie ma. W dodatku nie zmieniają oznaczenia tego modelu.
To imo słabe jednak.
Tak jak z tymi surowymi unitasami w limitowanej edycji.
:
Ok. Mogę zrozumieć zaskoczenie, ale ten fakt jest znany już od dość dawna
Pozdrawiam, Wojtek
:
Nie rozumiem takiego cięcia kosztów, bo chyba tylko o to tu chodzi (tarcze, zmniejszenie WR)
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Oszczędza 50$ na sztuce x milion egzemplarzy = fura kasy i to w $.
To co się dziwicie.
To co się dziwicie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2016-11-20, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
.....tylko jak dla mnie, jest to pozbywanie się DNA firmy (nie wspominam o zerze)
Fakt, polują na innego klienta!, który chce Pama bo jest drogi i modny.
.................aby nie było, że tylko jadę po........zawsze można nabyć / tego właściwego/, z drugiej ręki.
Fakt, polują na innego klienta!, który chce Pama bo jest drogi i modny.
.................aby nie było, że tylko jadę po........zawsze można nabyć / tego właściwego/, z drugiej ręki.
Ostatnio zmieniony przez jimmy 2016-11-20, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Dorian06, 500+
Poza tym, Panerai jak każda firma zegarkowa ewoluuje Czy to jest dobry kierunek? Trudno powiedzieć. Nam tutaj może on się nie podobać ale podejrzewam, że producent robi sobie jakieś badania, na podstawie których podejmuje decyzje
Jeśli chodzi o tarczę kanapkową, to sądzę, że obecnie żaden model serii Luminor (nie dotyczy 1950 i Due) jej nie posiada
Wracając do rozterek autora wątku. Można szukać na rynku wtórnym serii Q. Choć podobno można jeszcze gdzie nie gdzie wyrwać sztukę nówkę
Poza tym, Panerai jak każda firma zegarkowa ewoluuje Czy to jest dobry kierunek? Trudno powiedzieć. Nam tutaj może on się nie podobać ale podejrzewam, że producent robi sobie jakieś badania, na podstawie których podejmuje decyzje
Jeśli chodzi o tarczę kanapkową, to sądzę, że obecnie żaden model serii Luminor (nie dotyczy 1950 i Due) jej nie posiada
Wracając do rozterek autora wątku. Można szukać na rynku wtórnym serii Q. Choć podobno można jeszcze gdzie nie gdzie wyrwać sztukę nówkę
Pozdrawiam, Wojtek
:
Widocznie nie tak znany bo jak widac ja i kilka innych osob tutaj o tym nie wiedzielismy. Zwlaszcza, ze ta informacja nie jest latwo dostepna i trzeba szukac no forach tematycznych. Sam znalazlem to wlasciwie przez przypadek.
No nie przesadzajmy, raczej nie jest to ciecie kosztow bo to sa jakies groszowe (doslownie) roznice. Bardziej bym obstawial, ze to jest ten durny marketing i proba nakierowania konsumenta zeby wydal wiecej kasy na wyzszy model.
Odpowiedz do tematu
bert69 napisał/a: |
Ok. Mogę zrozumieć zaskoczenie, ale ten fakt jest znany już od dość dawna |
Widocznie nie tak znany bo jak widac ja i kilka innych osob tutaj o tym nie wiedzielismy. Zwlaszcza, ze ta informacja nie jest latwo dostepna i trzeba szukac no forach tematycznych. Sam znalazlem to wlasciwie przez przypadek.
jimmy napisał/a: |
Nie rozumiem takiego cięcia kosztów, bo chyba tylko o to tu chodzi (tarcze, zmniejszenie WR) |
No nie przesadzajmy, raczej nie jest to ciecie kosztow bo to sa jakies groszowe (doslownie) roznice. Bardziej bym obstawial, ze to jest ten durny marketing i proba nakierowania konsumenta zeby wydal wiecej kasy na wyzszy model.