>>>
johnny_b2
Przyznam szczerze, że nie przepadam za chronografami, które często mają w pewnym sensie zbyt "przeładowane", a co za tym idzie mało czytelne cyferblaty...
Szczególnie nie odpowiadają mnie modele, których zbyt rozbudowane subtarcze utrudniają wręcz odczytanie podstawowych wskazań czasomierza...
Natomiast Eterna Soleure Moonphase Chrono jest w tej kategorii jednym z chlubnych wyjątków i wyróżnia się szczególnym rodzajem elegancji...
<<<
Odpowiedz do tematu
:
I've seen things you people wouldn't believe...
:
No dobra, decyzja zapadła
:
Dajesz.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Obiecuje ze pokaże jak przyjdzie
:
Mam nadzieję, że biała Eterna.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Zastanowiłbym się nad Alpina Alpiner 4 Race for Water. W salonie w Wawie jest w bardzo atrakcyjnej cenie
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Maurycego kupił
:
tak tylko na marginesie: Rado nie ma AR na szkle, mimo, że zapewniali że jest - właśnie go na żywo ogładałem...żenua
:
johnny_b2, Roli też nie ma.
:
Dlatego Tisell jest lepszy
Dorian06 napisał/a: |
johnny_b2, Roli też nie ma. |
Dlatego Tisell jest lepszy
:
muchacho_ napisał/a: | ||
Dlatego Tisell jest lepszy |
:
Dalej masz na niego ochotę?
Fajny jest...
Korumpuj...
muchacho_ napisał/a: | ||
Dlatego Tisell jest lepszy |
Dalej masz na niego ochotę?
Fajny jest...
Korumpuj...
:
Woytec, kiedys mialem, ale chyba mi przeszlo
Generalnie ostatnio malo co mi sie podoba i tak ze Słoniem sobie marudzimy w "nie jest ok"
Generalnie ostatnio malo co mi sie podoba i tak ze Słoniem sobie marudzimy w "nie jest ok"
:
Dorian06, dokładnie
Dorian06, dokładnie
Woytec, Muszę się pochwalić, byłem pierwszy który go miał. Ten zegarek jest fantastyczny
Dorian06, dokładnie
Woytec, Muszę się pochwalić, byłem pierwszy który go miał. Ten zegarek jest fantastyczny
:
Odpowiedz do tematu
Ten Tisell wygląda świetnie nawet na mojej sporej łapie ale jednak wolałbym, żeby był ze dwa milimetry większy.
Na razie leży i czeka na lato.
Albo na korupcję
Na razie leży i czeka na lato.
Albo na korupcję