Obecnie używam rotomatu Conrad (na 2 zegarki), ale przydałoby się wymienić go na coś większego i cichszego Po przejrzeniu oferty sklepów z rotomatami, wpadły mi w oko dwa modele:
- Kraff Saturn (6 zegarków)
- Modalo Royal MV2 (8 zegarków)
Wiec który wybrać? Droższy, większy ale bardziej perspektywiczny na przyszłość (nie oszukuję się, zegarków będzie przybywało )? Czy może tańszy, mniejszy i troszkę mniej perspektywiczny?
A może ktoś zaproponuje coś innego na min. 6 zegarków do max 1,8k i jeszcze najlepiej dostępnego na allegro (magia dostępnych rat % robi swoje)
Odpowiedz do tematu
: Kraff czy Modalo?
:
Inny. Znaczy zastanów się, czy faktycznie potrzebujesz rotomatu
Mój stał nieużywany przez jakiś rok. Teraz, jeśli zakładam zegarek automatyczny, to ustawiam, machnę kilka razy i wystarczy. Przez cały dzień wystarczy Miałem tak, że wieczorem wkładałem zegarek do rotomatu a rano... wybierałem inny
Mój stał nieużywany przez jakiś rok. Teraz, jeśli zakładam zegarek automatyczny, to ustawiam, machnę kilka razy i wystarczy. Przez cały dzień wystarczy Miałem tak, że wieczorem wkładałem zegarek do rotomatu a rano... wybierałem inny
:
Dobrze gada... po kiego grzyba Ci rotomat Robię dokładnie taj jak Zbychu i spokojnie wystarcza/
Z_bych napisał/a: |
Inny. Znaczy zastanów się, czy faktycznie potrzebujesz rotomatu |
Dobrze gada... po kiego grzyba Ci rotomat Robię dokładnie taj jak Zbychu i spokojnie wystarcza/
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dokładnie, lepiej kolejny zegarek kupić
:
Dzięki panowie za opinie Wasze głosy to głos rozsądku, a jednak jak zwykle go zignorowałem
Lubię mieć zawsze nakręcone wszystkie zegarki, bo po prostu nigdy nie wiem jaki zegarek założę.
Kolejny zegarek i tak kupię, a że skończyło mi się miejsce w pudełku większy rotomat zwolni kilka miejsc i odpadnie potrzeba zakupu nowego pudełka
Dodatkowo rotomat znajdzie swoje miejsce w salonie, więc urozmaici jego wystrój.
Na koniec dodam tylko, że wybór padł ostatecznie na Modalo
Lubię mieć zawsze nakręcone wszystkie zegarki, bo po prostu nigdy nie wiem jaki zegarek założę.
Kolejny zegarek i tak kupię, a że skończyło mi się miejsce w pudełku większy rotomat zwolni kilka miejsc i odpadnie potrzeba zakupu nowego pudełka
Dodatkowo rotomat znajdzie swoje miejsce w salonie, więc urozmaici jego wystrój.
Na koniec dodam tylko, że wybór padł ostatecznie na Modalo
:
Jeśli dobrze zrozumiałem to i tak nie będziesz miał wszystkich nakręconych, czyli cel nie został osiągnięty
:
Został osiągnięty Z pudełka wypadną automaty które trafią do rotomatu, więc zwolnią się 3 miejsca w pudełku, w rotomacie też będą jeszcze wolne miejsca. Więc jak kupie nowy zegarek, niezależnie od mechanizmu, będzie dla niego miejsce
:
Odpowiedz do tematu
yanwbd, szczwany plan