Ten samolocik na sekundzie chrono słabo pasuje jak nie ma centralnej minuty chrono. Chińczycy nie moga Lemanii 5100 podrobić?
[ Dodano: 2017-02-14, 14:02 ]
e: mam wrażenie, że niejaki Alamo zaciemnia żeby fotek tarcz An-2 nie wrzucić
Odpowiedz do tematu
:
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
absolutnie omesia jak malowana
co w środku?
tylko nie VKajcie tutaj
prezesso napisał/a: |
chyba jeszcze ollech i wajs był taki - ale mogę się mylić.
To ogólny wzór wojskowego chrono. To , że akurat seiko jest podobne to zbieg okoliczności. Mnie też jak Damian mówi ten z lewej też się skojarzył tak: Obrazek |
absolutnie omesia jak malowana
co w środku?
tylko nie VKajcie tutaj
:
Ferie są. Trzeba dzieci po stoku przegonić
arek314 napisał/a: |
e: mam wrażenie, że niejaki Alamo zaciemnia żeby fotek tarcz An-2 nie wrzucić |
Ferie są. Trzeba dzieci po stoku przegonić
:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-03-04, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maras 2017-03-04, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Suuper
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
A sobie wstawię bo go lubię
:
Sylwku (Swedosie), masz PW.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-05-24, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
I rozpoczęła się kolejna nagonka na Firmę i model - po pokazaniu na Czasoholikach na FB
https://www.facebook.com/...532203523570202
https://www.facebook.com/...532203523570202
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2017-05-24, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Dajcie spokój, najmądrzejsi są, do każdego zegarka GG się przyczepią, szkoda czasu na pisanie z nimi
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
a ja jednak poczytałbym, ci sprzedawcy co nie czytają opinii o sobie mogą się spotkać ze ścianą lub spadek zanotować, trzeba dyskutować i przedstawiać swoje racje pod warunkiem
iż dyskutant... wszak można mu napisać co gupi jest (aaa na innym forum nie przejdzie?)
czyli ab owo- dyskutować z szacunkiem mimo różnic, tam nie ma pochlebców i obrońców
paniców
Jacobi napisał/a: |
Dajcie spokój, najmądrzejsi są, do każdego zegarka GG się przyczepią, szkoda czasu na pisanie z nimi |
a ja jednak poczytałbym, ci sprzedawcy co nie czytają opinii o sobie mogą się spotkać ze ścianą lub spadek zanotować, trzeba dyskutować i przedstawiać swoje racje pod warunkiem
iż dyskutant... wszak można mu napisać co gupi jest (aaa na innym forum nie przejdzie?)
czyli ab owo- dyskutować z szacunkiem mimo różnic, tam nie ma pochlebców i obrońców
paniców
:
Masz rację Sławek, szczególnie że tam brak jakichkolwiek merytorycznych zarzutów. Po prostu zły bo chiński, a nawiązanie kolejowe, bo pewnie późni sie godzinę na dobę
Po prostu są ludzie i taborety, z niektórymi nie warto dyskutować, najlepiej ignorować
Po prostu są ludzie i taborety, z niektórymi nie warto dyskutować, najlepiej ignorować
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-05-24, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Mnie zawsze tam rozbraja "loża pokrzywdzonych przez GG"
Która zawiera trzy grupy osób.
Jedna to ci złapani za rękę na jakichś wałkach gwarancyjnych.
Druga to mitomani którzy nie są naszymi klientami, i nigdy nie byli. Ta grupa zawiera zapewne nieuczciwą konkurencję, mitomanów klasycznych i wariatów pokroju Adrianka.
Trzecia to ludzie posiadający bliżej niewyjaśnione anse/awanse. Z obserwacji, są np, takie : kupił zegarek i jak sprzedawał to jego zdaniem poszedł za tanio. Chciał po roku zmienić sobie tarczę i dostał odpowiedź że nie handlujemy częściami (dobra, nie odzywać się, niektórzy ). Zegarek mu się zepsuł. To skandaliczne i oburzające, przecież wiadomo że nie miał prawa. Firma nie poświęciła mu wystarczającej uwagi, czyli przestałą odpowiadać po 34 pytaniach, a 35 pytanie brzmiało "czy mogę zamówić Batorego ale z tarczą Nawigatora i wskazówkami od Otago?". To skandal że mu na to nie odpowiedziano, bo jeszcze na pytanie nr 28, czy może kupić Nawigatora z tarczą Batorego i wskazówkami z Orła mu odpowiedziano. Wprawdzie zdawkowo, "nie" - co też należy opisać w Internetach jaka firma nieuprzejma.
I tak to się kręci, i najważniejsze żeby nazwy nie przekręcali
Zapomniałem jeszcze o jednej grupie uniwersalnej : ja WCZORAJ (o 19.34 wprawdzie) zadałem WAM PYTANIE i NADAL nie uzyskałem ODPOWIEDZI! Mam nadzieję że tutaj ktoś w ogóle CZYTA i ODPOWIADA na PYTANIA, ale jeszcze dla pewności zadzwonię na oba posiadane numery, wyślę PW a potem opiszę W INTERNECIE jak traktujecie KLIENTA. Chciałem kupić pasek. Będę na FORUM/GRUPIE opisywał postępy moich wiekopomnych NEGOCJACJI.
Która zawiera trzy grupy osób.
Jedna to ci złapani za rękę na jakichś wałkach gwarancyjnych.
Druga to mitomani którzy nie są naszymi klientami, i nigdy nie byli. Ta grupa zawiera zapewne nieuczciwą konkurencję, mitomanów klasycznych i wariatów pokroju Adrianka.
Trzecia to ludzie posiadający bliżej niewyjaśnione anse/awanse. Z obserwacji, są np, takie : kupił zegarek i jak sprzedawał to jego zdaniem poszedł za tanio. Chciał po roku zmienić sobie tarczę i dostał odpowiedź że nie handlujemy częściami (dobra, nie odzywać się, niektórzy ). Zegarek mu się zepsuł. To skandaliczne i oburzające, przecież wiadomo że nie miał prawa. Firma nie poświęciła mu wystarczającej uwagi, czyli przestałą odpowiadać po 34 pytaniach, a 35 pytanie brzmiało "czy mogę zamówić Batorego ale z tarczą Nawigatora i wskazówkami od Otago?". To skandal że mu na to nie odpowiedziano, bo jeszcze na pytanie nr 28, czy może kupić Nawigatora z tarczą Batorego i wskazówkami z Orła mu odpowiedziano. Wprawdzie zdawkowo, "nie" - co też należy opisać w Internetach jaka firma nieuprzejma.
I tak to się kręci, i najważniejsze żeby nazwy nie przekręcali
Zapomniałem jeszcze o jednej grupie uniwersalnej : ja WCZORAJ (o 19.34 wprawdzie) zadałem WAM PYTANIE i NADAL nie uzyskałem ODPOWIEDZI! Mam nadzieję że tutaj ktoś w ogóle CZYTA i ODPOWIADA na PYTANIA, ale jeszcze dla pewności zadzwonię na oba posiadane numery, wyślę PW a potem opiszę W INTERNECIE jak traktujecie KLIENTA. Chciałem kupić pasek. Będę na FORUM/GRUPIE opisywał postępy moich wiekopomnych NEGOCJACJI.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-05-24, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
nie ma się czym przejmować, olać to równym sikiem