Taki Włoch:
Odpowiedz do tematu
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Trieste do rozważenia
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2017-08-19, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Sam bym wziął jakby mieli też wersję bez daty.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2017-08-19, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
:
te wszystkie klony paranuja juz smieszne sie robia...
czekam na guarda italiana gruppo militare meccaniche flottiglia. Limited edition.
i pomyslec, ze tak modne sa klony zegarka, ktorego historyczna proweniencja jest dla mnie cokolwiek problematyczna...
czekam na guarda italiana gruppo militare meccaniche flottiglia. Limited edition.
i pomyslec, ze tak modne sa klony zegarka, ktorego historyczna proweniencja jest dla mnie cokolwiek problematyczna...
beceen | ***** ***
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-08-19, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Jest popyt jest podaż
Takiego bym przygarnął, ale budżet większy i ciężko dostać.
Takiego bym przygarnął, ale budżet większy i ciężko dostać.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-08-19, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2017-08-19, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
beceen, bo pomijając tę całą szemraną historyjkę, ich zegarki mają swój styl i mogą się podobać - co potwierdzi znaczna część obecnych tutaj
satanic666, Helson super, też odkupię za pół ceny jakby co
Aha, ten kajdan imo nie pasuje....
satanic666, Helson super, też odkupię za pół ceny jakby co
Aha, ten kajdan imo nie pasuje....
Ostatnio zmieniony przez Machu 2017-08-19, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
:
mialem buccaneera tylko w wersji GMT - kawal kloca i dla mnie byl za ciezko, choc lubie odwazniki.
Machu, no styl maja i dobrze. Poza tym mi nie chodzi o Officine Panerai, tylko o wszystkie te microbrandowe produkcje w stylu X flotylii z czaszką - wg mnie to przegięcie. Albo trzeba nie znac historii, albo miec to gleboko w powazaniu - mi to osobiscie przeszkadza. Moze nie swastyka, ale niebezpiecznie blisko...
Machu, no styl maja i dobrze. Poza tym mi nie chodzi o Officine Panerai, tylko o wszystkie te microbrandowe produkcje w stylu X flotylii z czaszką - wg mnie to przegięcie. Albo trzeba nie znac historii, albo miec to gleboko w powazaniu - mi to osobiscie przeszkadza. Moze nie swastyka, ale niebezpiecznie blisko...
beceen | ***** ***
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-08-20, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Takiego jeszcze znalazłem choć cena trochę ponad budżet.
No i taki tylko musze doczytać co i jak
https://www.kickstarter.c...-mavrik-watch-c
No i taki tylko musze doczytać co i jak
https://www.kickstarter.c...-mavrik-watch-c
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-08-20, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale tutaj już z bransoletą nie zaszalejesz...
:
Żadnego zegarka nie noszę na kajdanie, więc nie ma to dla mnie znaczenia i raczej szukam takich, gdzie można założyć fajny canvas lub nato.
:
To zwracam honor
:
W sumie to jeszcze o tym sobie przypomniałem
:
Odpowiedz do tematu
E tam, druga wersja ma lepszą tarczę