Hejka, jako że za kilka miesięcy przekroczę nieubłaganie ten wiekowy RUBIKOŃ pomyślałem, że może sprawię sobie z tej okazji jakiś prezent. Myślałem, myślałem.... i zgadnijcie co wymyśliłem
Po przesianiu pewnych opcji na placu zainteresowań pozostały dwa modele: Tissot PRS 516 oraz Tissot le locle ( mam już jeden, ale z giloszowaną tarczą)
Czy te modele są gdzieś jeszcze do dostania w takim dokładnie wydaniu jak na foto?
Nie mam parcia, mogą być też inne propozycje, chociaż jak mówiłem jakoś te oko ciągną
Odpowiedz do tematu
: Tissot na 40 lecie? :D
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-09-22, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-09-22, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
: Re: Tissot na 40 lecie? :D
E tam łamage sobie kup, jak nie styka na nową to zrób sobie pasówkę, a Santino pewnie pomoże w zamówieniu tarczy z osobistym akcentem to dopiero będzie pamiątka,
albo sam zrób pasówkę od podstaw
Hogg napisał/a: |
Hejka, jako że za kilka miesięcy przekroczę nieubłaganie ten wiekowy RUBIKOŃ pomyślałem, że może sprawię sobie z tej okazji jakiś prezent. Myślałem, myślałem.... i zgadnijcie co wymyśliłem
Po przesianiu pewnych opcji na placu zainteresowań pozostały dwa modele: Tissot PRS 516 oraz Tissot le locle ( mam już jeden, ale z giloszowaną tarczą) Czy te modele są gdzieś jeszcze do dostania w takim dokładnie wydaniu jak na foto? Nie mam parcia, mogą być też inne propozycje, chociaż jak mówiłem jakoś te oko ciągną Obrazek Obrazek |
E tam łamage sobie kup, jak nie styka na nową to zrób sobie pasówkę, a Santino pewnie pomoże w zamówieniu tarczy z osobistym akcentem to dopiero będzie pamiątka,
albo sam zrób pasówkę od podstaw
:
Na 40 dostałem Omegę równolatkę. Wyszło taniej niż nowy Tissot ale bardzo klimatycznie. Polecam.
Antisocial and faceless...
:
Ja wiem, że tutaj sam drugi sort i pijaki, szczególnie że piątek wieczór , ale piszcie na temat a nie łomegi itd. Jak już to Rolniks, ale póki co poza zasięgiem
:
Jak już to PRS.
:
Z tych dwóch tylko PRS.
Spośród wielu innych, nie tylko Tissotów... też PRS, bo pikny.
Spośród wielu innych, nie tylko Tissotów... też PRS, bo pikny.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-09-22, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
>>>
W moim oczywiście subiektywnym odbiorze - Tissot PRS 516, który swoim designem nawiązuje do sportów motorowych, nawet więcej niż sprzed 40-tu lat...
<<<
W moim oczywiście subiektywnym odbiorze - Tissot PRS 516, który swoim designem nawiązuje do sportów motorowych, nawet więcej niż sprzed 40-tu lat...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-09-22, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Tylko da się jeszcze gdzieś kupić?
:
Raczej ciężko tylko wersje dla goldboyów zostały.
:
o przepraszam bardzo, naprawdę chciałem pomóc, bo robiąc pasówkę uzyskasz niepowtarzalny zegar...
możesz sobie nawet dać napis 40...
no ale jeśli koniecznie kcesz Tissota to weź tego PRS
możesz sobie nawet dać napis 40...
no ale jeśli koniecznie kcesz Tissota to weź tego PRS
nie zadawaj się z trollem, wybieraj większość
:
Hogg, jak już masz Le Locle to lepiej szukaj 516, IMO ładniejszy
Jest jescze chyba wersja z bezelem
Jest jescze chyba wersja z bezelem
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Nowa, niebieska na Powermaticu wygląda fajnie...
Antisocial and faceless...
:
Odpowiedz do tematu
Jak by ktoś, coś to proszę o linka... Chętnie kupię . Może zarzucę temat na sąsiednim forum