Zgodnie z tytułem, tylko nie dla syna tylko dla mnie. Potrzebuję coś do gajera po taniości może być jakiś vintage, lub ruski.
Pisać jakieś propozycje.
Mi do głowy przychodzi Slava "lodówka" złocona z ładnym brązowym paskiem .
Odpowiedz do tematu
: Zegarek na komunię
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-04-27, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
satanic666,
Poljota jakiegos fajnego na allegro da sie ustrzelic czasami za nieduza kase (paredziesiat zlotych czasami).
Poljota jakiegos fajnego na allegro da sie ustrzelic czasami za nieduza kase (paredziesiat zlotych czasami).
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-04-27, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Kwater ciekawy, Szymon pilot ro raczej nie. Coś w tym stylu chętnie.
:
satanic666,
Poljota*
Zrobilem glupia literowke i niezrozumienie powstalo
Poljota*
Zrobilem glupia literowke i niezrozumienie powstalo
: Re: Zegarek na komunię
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-04-27, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Wostok Megapolis vel Восток Мегаполис alias Vostok Megapolice - średnica koperty (bez koronki) 37 mm, indykator dzień/noc...
<<<
satanic666 napisał/a: |
Zgodnie z tytułem, tylko nie dla syna tylko dla mnie. Potrzebuję coś do gajera po taniości może być jakiś vintage, lub ruski.
Pisać jakieś propozycje. Mi do głowy przychodzi Slava "lodówka" złocona z ładnym brązowym paskiem . |
Wostok Megapolis vel Восток Мегаполис alias Vostok Megapolice - średnica koperty (bez koronki) 37 mm, indykator dzień/noc...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-04-27, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
satanic666, mogę Ci pożyczyć SARBa 035.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dzięki za propozycję ale za dużo zachodu, coś znajdę.
:
Jak uważasz.
Jak coś to pisz.
Jak coś to pisz.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Będę pamiętał