Odpowiedz do tematu
: wielkość gx-56
Panowie, jak jest faktycznie z wielkością Kinga? jedni piszą ze wcale nie jest taki wielki jak wynika z rozmiarów z kolei inni że nie nadaje się do chodzenia. Mam nadgarstek 18,5 i mnie kusi ale nie chcę nosić cegly;)
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
olek, mnie nie przekonał. Duży i nie wygodny IMO.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
>>>
Czyż nie lepiej zamiast "kalkulatorka" na nadgarstku, to nie jest nosić smartfona w kieszeni...
Wielkość tego przyrządu do odliczania czasu wynosi przecież 53,5 mm x 55,5 mm x 17,5 mm...
<<<
Czyż nie lepiej zamiast "kalkulatorka" na nadgarstku, to nie jest nosić smartfona w kieszeni...
Wielkość tego przyrządu do odliczania czasu wynosi przecież 53,5 mm x 55,5 mm x 17,5 mm...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
olek, ja mam mniejszy nadgarstek i sobie chwalę - da się nosić
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-07-15, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
olek,
Mikrej łapki nie masz. Powinno być ok. Dla mnie kapkę za duży (nadgarstek 17-17,5) ale nie jest tak, że kompletnie nienadający się do noszenia.
Mikrej łapki nie masz. Powinno być ok. Dla mnie kapkę za duży (nadgarstek 17-17,5) ale nie jest tak, że kompletnie nienadający się do noszenia.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-07-15, 22:48, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ja też sobie Kinga chwalę - ale łapsko mam nieco większe, moim zdaniem lepiej się go nosi niż GW-9400 i 9300 bo ma bezel bardziej przyjazny dla rękawów wszelkich kurtek i bluz, niemniej warto przymierzyć.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
olek, mam około 17,5 i u mnie się po macaniu nie przyjął.
Bardzo mi się podoba ale jakoś dostawał od ręki. Dlatego mam 9300. Jest duży ale bardzo fajnie leży na ręce. Imo oczywiście.
Bardzo mi się podoba ale jakoś dostawał od ręki. Dlatego mam 9300. Jest duży ale bardzo fajnie leży na ręce. Imo oczywiście.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
no właśnie mi też się bardzo podoba ale boję się że będzie odstawał. Zastanawiam się czy nie brać w tym wypadku gw-7900
Kupiłem właśnie Mosera, zaraz lecę na wymarzony urlop, tak więc wolałbym uniknąc sytuacji, że teraz wpłace zaliczke i będę musiał na urlopie jeść chleb z pasztetem Czy mógłby ktoś założyć za mnie tą zaliczkę?
:
Skoro Ci się podoba "kwadraciak" to może GW-5600J poszukaj albo GW-5000?
GW-5600J to jeden z największych, po Kingu, kwadraciaków - większy jest tylko DW-5300, a GW-5000 jest nieco większy od GW-M5610 ale jak na łapę oba założysz to zdecydowanie inny odbiór jest niż "plastika", moim zdaniem to najbardziej uniwersalny zegarek jaki miałem...
olek napisał/a: |
no właśnie mi też się bardzo podoba ale boję się że będzie odstawał. Zastanawiam się czy nie brać w tym wypadku gw-7900 |
Skoro Ci się podoba "kwadraciak" to może GW-5600J poszukaj albo GW-5000?
GW-5600J to jeden z największych, po Kingu, kwadraciaków - większy jest tylko DW-5300, a GW-5000 jest nieco większy od GW-M5610 ale jak na łapę oba założysz to zdecydowanie inny odbiór jest niż "plastika", moim zdaniem to najbardziej uniwersalny zegarek jaki miałem...
:
Dla mnie king jest bardzo wygodny wogole nie przeszkadza na lapie . no na pewno wygodniejszy od 9400
:
Daito a tego GW - 5600J idzie gdzieś jeszcze kupić, czy tylko z drugiej ręki.
:
Raczej z drugiej ręki bo to model który na rynek wszedł w 2005 roku - można polować na portalach i forach - no i gacie są dostępne jakby co więc w zasadzie ważne żeby szkło w stanie dobrym było i sobie zrobisz wersję sklepową bez trudu.
satanic666 napisał/a: |
Daito a tego GW - 5600J idzie gdzieś jeszcze kupić, czy tylko z drugiej ręki. |
Raczej z drugiej ręki bo to model który na rynek wszedł w 2005 roku - można polować na portalach i forach - no i gacie są dostępne jakby co więc w zasadzie ważne żeby szkło w stanie dobrym było i sobie zrobisz wersję sklepową bez trudu.
:
Ok, dzięki, a z nowych jest coś wartego uwagi.
:
W polskich sklepach możesz znaleźć DW-5035D, widziałem w cenie 900PLN ale możesz negocjować - mnie się udało wyciągnąć go sporo taniej w zegarek.net z tym że mieli ostatnią sztukę, no i import prywatny GW-5000, GXW-56 w kilku wersjach polecałbym wersję 1BJ, no i GX-56BB widziałem w kilku sklepach.
Edit: Ewentualnie możesz sam złożyć z części - zamawiając w Zibi DW-5030C-1, DW-5030D (tyle że tutaj nie dostaniesz oryginalnego bezela i paska) ewentualnie DW-5030-1JF, tyle że wiadomo jak to jest z Zibi - zanim Ci części przyjdą to możesz zapomnieć że zamawiałeś Sam czekam na tego ostatniego drugi miesiąc...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2018-07-19, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
satanic666 napisał/a: |
Ok, dzięki, a z nowych jest coś wartego uwagi. |
W polskich sklepach możesz znaleźć DW-5035D, widziałem w cenie 900PLN ale możesz negocjować - mnie się udało wyciągnąć go sporo taniej w zegarek.net z tym że mieli ostatnią sztukę, no i import prywatny GW-5000, GXW-56 w kilku wersjach polecałbym wersję 1BJ, no i GX-56BB widziałem w kilku sklepach.
Edit: Ewentualnie możesz sam złożyć z części - zamawiając w Zibi DW-5030C-1, DW-5030D (tyle że tutaj nie dostaniesz oryginalnego bezela i paska) ewentualnie DW-5030-1JF, tyle że wiadomo jak to jest z Zibi - zanim Ci części przyjdą to możesz zapomnieć że zamawiałeś Sam czekam na tego ostatniego drugi miesiąc...
Ostatnio zmieniony przez Daito 2018-07-19, 19:37, w całości zmieniany 1 raz