Odpowiedz do tematu
:
Ten kogut całkiem fajny!
Skate or die!
:
Nic dodać, nic ująć
Masz dobry gust Kolego
bladerunner napisał/a: | ||
>>>
Pod każdym względem, oczywiście moim subiektywnym zdaniem, jest to wyjątkowo piękny czasomierz: przejrzysta tarcza, wyraziste wskazówki, stylowa koperta, elegancka bransoleta... <<< |
Nic dodać, nic ująć
Masz dobry gust Kolego
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
>>>
Obawiam się jednak, że żadne słowa nie są w stanie oddać pełni zegarkowego piękna zaprezentowanej Certiny DS-1...
Osobiście bardzo lubię zegarki tej znamienitej marki, jednak na chwilę obecną posiadam tylko jeden - Club 2000...
PS.
Postaram się zaprezentować swoją Certinę w temacie » Pokaż co masz dziś na nadgarstku...
<<<
tomaliusz napisał/a: |
Nic dodać, nic ująć Masz dobry gust Kolego |
Obawiam się jednak, że żadne słowa nie są w stanie oddać pełni zegarkowego piękna zaprezentowanej Certiny DS-1...
Osobiście bardzo lubię zegarki tej znamienitej marki, jednak na chwilę obecną posiadam tylko jeden - Club 2000...
PS.
Postaram się zaprezentować swoją Certinę w temacie » Pokaż co masz dziś na nadgarstku...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć, ze Szanowny Kumoter nie raczył zaspokoić mojej ciekawości wyrażonej przez pytanie zadane we wspomnianym temacie
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-08-06, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
bladerunner napisał/a: |
Postaram się zaprezentować swoją Certinę w temacie » Pokaż co masz dziś na nadgarstku... |
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć, ze Szanowny Kumoter nie raczył zaspokoić mojej ciekawości wyrażonej przez pytanie zadane we wspomnianym temacie
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-08-06, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-08-06, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
>>>
Szanowny Kumotrze pozwolę sobie zwrócić uwagę, że jest to forum zegarkowe, a nie lingwistyczne...
W związku z powyższym nie uważam za stosowne dalsze rozwijanie wspomnianego wątku...
PS.
Oczywiście mogę zaspokoić Twoją ciekawość, jednak mogę uczynić to jedynie w formie PW...
<<<
Szymon napisał/a: |
Korzystając z nadarzającej się okazji pozwolę sobie przypomnieć, ze Szanowny Kumoter nie raczył zaspokoić mojej ciekawości wyrażonej przez pytanie zadane we wspomnianym temacie |
Szanowny Kumotrze pozwolę sobie zwrócić uwagę, że jest to forum zegarkowe, a nie lingwistyczne...
W związku z powyższym nie uważam za stosowne dalsze rozwijanie wspomnianego wątku...
PS.
Oczywiście mogę zaspokoić Twoją ciekawość, jednak mogę uczynić to jedynie w formie PW...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-08-06, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...