Odpowiedz do tematu
:
Tylko albo bezel lata, albo nie
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, Ale w nim nic nie lata, na forum był jeden egzemplarz z zepsutym bezelem, który został przyklejony.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Archimede fajny, jakby zrobili w dorosłym rozmiarze to by mi do kolekcji pasował
:
On jest w dorosłym rozmiarze, dla ludzi bez manii wielkości
Machu napisał/a: |
Archimede fajny, jakby zrobili w dorosłym rozmiarze to by mi do kolekcji pasował |
On jest w dorosłym rozmiarze, dla ludzi bez manii wielkości
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No był ale przez ten przyklejony bezrl cena była dużo poniżej założonego tu budżetu To rzeczywiście jest fajny zegar..... muszę go poszukać.
Michał napisał/a: |
Apa13, Ale w nim nic nie lata, na forum był jeden egzemplarz z zepsutym bezelem, który został przyklejony. |
No był ale przez ten przyklejony bezrl cena była dużo poniżej założonego tu budżetu To rzeczywiście jest fajny zegar..... muszę go poszukać.
Non serviam.
:
Kończąc wątek
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Bardzo dobry wybór .
:
Ja bym osobiście wolał Seastrong'a, ale ta też jest bardzo fajna
:
satanic666, dzięki
Machu, Ty jesteś inny
Machu, Ty jesteś inny
:
tomaliusz, fajna szkoda, że nie na bransie i ta nowsza z pomarańczowymi akcentami
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Branse może se dokupie ale całe szczęście że nie ta z pomarańczowymi akcentami
To był świadomy wybór
kornel91 napisał/a: |
tomaliusz, fajna szkoda, że nie na bransie i ta nowsza z pomarańczowymi akcentami |
Branse może se dokupie ale całe szczęście że nie ta z pomarańczowymi akcentami
To był świadomy wybór
:
Czyli A...lpina, miałem rację
Fajna jest
Fajna jest
:
Zanim znajdziesz, klikniesz i dojdzie to już dawno będzie gdzieś indziej.
tomaliusz napisał/a: |
...
Branse może se dokupie ... |
Zanim znajdziesz, klikniesz i dojdzie to już dawno będzie gdzieś indziej.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Wywala z kamaszy zwłaszcza ta wersja kolorystyczna i na pomarańczowym strusiu od Filipa. Zegarek co prawda już cieszy nowego właściciela, ale pasek się został