Kumotrzy!
Sprzedałem "Żabola" i żałuję... Chcę jakiegoś brązowego nurka.
W oko wpadł mi Pontus Hydra, kosztuje niewiele i podoba mi się stylistyka, ale... kupiłem ostatnio Arsenala od MV, który wygląda prawie identycznie (tylko bardziej stalowo ) i raczej zostaje.
Macie jakieś inne typy na brązowego nurka (raczej odpoada stylistyka suba)?
Jakieś myśli odnośnie Hydry?
https://www.pontvswatch.com/purchase-1/
Odpowiedz do tematu
: PONTVS Hydra - co sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez borys 2018-09-27, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez borys 2018-09-27, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajny, chociaż niezbyt okazały, bierz, dobra cena
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Posłuchaj rady Szymona
Szymon napisał/a: |
borys,
Żabola sobie odkup http://www.gerlach.org.pl/zabol.html |
Posłuchaj rady Szymona
:
Nie wiedziałem, że jeszcze są! Spore były te zapasy magazynowe...
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Kurde, kuszące... Mój problem z Żabolem był taki, że strasznie mi się podoba, ma mnóstwo smaczków, ale jak miałem, to na nadgarstku zagościł ze 3 razy. Ale się zastanawiam
:
Sprawdzałem wczoraj z ciekawości i nie ma Żabola już w magazynie.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
O ile koperta teggo Pontvsa mi się podoba, o tyle tarcza już jakoś nie bardzo... Chyba padnie na Combat Suba od Glyciny A Pontvs wpadnie jak pojawi się na rynku wtórnym.
:
Starszy Pan już dziś skończy pic!
Skate or die!
:
Się mu klawiatura hugenocka jakaś włączyła
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Wracając do tematu - myślę, że są ciekawsze zegarki, ten nie ma w sobie nic szczególnego...
Daleko nie szukając - ten sam producent:
Jakbym lubił brąz to bym sobie takiego sprawił, bo koperta bardzo mi się podoba i gabaryty konkretne
Daleko nie szukając - ten sam producent:
Jakbym lubił brąz to bym sobie takiego sprawił, bo koperta bardzo mi się podoba i gabaryty konkretne
:
Machu, fakt, FN wygląda kozacko... Ale ta koronka to chyba dla mnie trochę za dużo ;D Ja coraz bardziej doceniam damki do 43mm
:
Koronka to jedno, ale jak się obawiasz rozmiaru to przede wszystkim płaskie uszy i spore L2L będzie problemem
: Re: PONTVS Hydra - co sądzicie?
Odpowiedz do tematu
>>>
Pozwolę sobie ponownie w tym dziale, ale pierwszy raz w rzeczonym temacie, zaproponować "brązowego nurka" - Wostok Amfibia (Восток Амфибия) 1967...
<<<
borys napisał/a: |
Kumotrzy!
(...) Chcę jakiegoś brązowego nurka. (...) Macie jakieś inne typy na brązowego nurka (...) |
Pozwolę sobie ponownie w tym dziale, ale pierwszy raz w rzeczonym temacie, zaproponować "brązowego nurka" - Wostok Amfibia (Восток Амфибия) 1967...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...