Odpowiedz do tematu
:
Bardzo ładna beczka!
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
bladerunner, dawaj linka, dużo fajniejsza od Pontvsa!
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-09-30, 22:07, w całości zmieniany 3 razy
>>>
borys.
Szanowny Kumotrze, może jeszcze bliżej raczysz zapoznać się z z tym brązowym i w dodatku limitowanym czasomierzem, zanim podejmiesz ostateczną decyzję...
https://krishnasrussianwatches.wordpress.com/tag/super-luminova/
<<<
borys.
Szanowny Kumotrze, może jeszcze bliżej raczysz zapoznać się z z tym brązowym i w dodatku limitowanym czasomierzem, zanim podejmiesz ostateczną decyzję...
https://krishnasrussianwatches.wordpress.com/tag/super-luminova/
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-09-30, 22:07, w całości zmieniany 3 razy
I've seen things you people wouldn't believe...
:
bladerunner, fajny jest
:
Dziękuję! Świetna jest, choć nigdy nie sądziłem, że będę miał ochotę wydać 400 USD na beczkę Kusisz, kumotrze!
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-09-30, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
>>>
borys.
Szanowny Kumotrze, niestety obawiam się tylko, że rzeczona Amfibia z racji limitowanej edycji, będzie dość trudna do ewentualnego nabycia...
https://meranom.com/en/amfibia/amphibia-1967/vostok-watch-amphibia-1967-196500.html
<<<
borys.
Szanowny Kumotrze, niestety obawiam się tylko, że rzeczona Amfibia z racji limitowanej edycji, będzie dość trudna do ewentualnego nabycia...
https://meranom.com/en/amfibia/amphibia-1967/vostok-watch-amphibia-1967-196500.html
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-09-30, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
:
To po co pokazujesz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
żeby wkurzyć Borysa ?
Blade, odnajdź proszę czasomierze, które można kupić, a nie tylko $ odkładać, na wirtualne wydatki
Ostatnio zmieniony przez Mattoni 2018-09-30, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
Fazi napisał/a: |
To po co pokazujesz |
żeby wkurzyć Borysa ?
Blade, odnajdź proszę czasomierze, które można kupić, a nie tylko $ odkładać, na wirtualne wydatki
Ostatnio zmieniony przez Mattoni 2018-09-30, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2018-10-01, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Z tego co pamiętam to mechanizmy w tych 1967 to straszne badziewie i sypały się na potęgę - dotyczyło to wersji stalowej, aczkolwiek zakładam, że ta w brązie ma ten sam środek.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2018-10-01, 13:54, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Gadu gadu, pierdu pierdu a Amfa super. bladerunner, nie słuchaj melepetow tylko pokazuj.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Bladerunner, masz tę Amfę?
Jakbyś się chciał pozbyć, to ja z chęcią
Jakbyś się chciał pozbyć, to ja z chęcią
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-10-02, 21:25, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
>>>
Szanowni Kumotrzy, z wielką przykrością muszę stwierdzić, że na chwilę obecną zdobycie brązowej Amfibii nie jest niestety możliwe...
Onegdaj nawet miałem możliwość nabycia takowej, ale wtedy znajdowałem się na zdecydowanie niższym poziomie zegarkowej pasji...
Ewentualnie zaproponowałbym czasomierze Vostok Europe Bronze Line, jednak ich parametry taktyczno-techniczne mogą okazać się zbyt wysokie...
<<<
Szanowni Kumotrzy, z wielką przykrością muszę stwierdzić, że na chwilę obecną zdobycie brązowej Amfibii nie jest niestety możliwe...
Onegdaj nawet miałem możliwość nabycia takowej, ale wtedy znajdowałem się na zdecydowanie niższym poziomie zegarkowej pasji...
Ewentualnie zaproponowałbym czasomierze Vostok Europe Bronze Line, jednak ich parametry taktyczno-techniczne mogą okazać się zbyt wysokie...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2018-10-02, 21:25, w całości zmieniany 2 razy