całe życie nosiłem zegarki na bransoletce,ale że ponoć przed śmiercią trzeba spróbować wszystkiego to pomyślałem że zacznę od wrzucenia czegoś na pasek.niestety u zegarmistrza mają albo badziew albo damki tak że pozostaje allegro.co polecacie?myślałem o kredzie ale ponoć obniżył loty,prawda czy oszczerstwo?.tak powiedzmy do 50,czarny półmat na bogato.
ps
widzieli drzewiane paski https://allegro.pl/drewniany-pasek-do-zegarka-20-mm-morellato-x5047c-i7433320160.html
ps2
fajne to allegro,można założyć filtr na wszystko z wyjątkiem najważniejszego,czyli szerokości paska
Odpowiedz do tematu
: Pasek,ale jaki?
Ostatnio zmieniony przez buran 2018-10-12, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez buran 2018-10-12, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
buran, chyba mało kto tutaj kupuje gotowce, a jak juz to z pewnością nie na Allegro
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez buran 2018-10-12, 09:52, w całości zmieniany 1 raz
tyle że to rękodzieło po prostu mi się nie podoba,szukam eleganckiego,skórzanego paska najlepiej z gadzią fakturą,bez żadnych kolorowych przeszyć czy innych udziwnień.nie wiem której firmie zaufać i tyle.wiem że kiedyś dobre i tanie paski robił k.reda ale czy dalej tak jest?
o taki https://allegro.pl/solidny-skorzany-pasek-k-reda-18-mm-czarny-kroko-i7507987411.html
o taki https://allegro.pl/solidny-skorzany-pasek-k-reda-18-mm-czarny-kroko-i7507987411.html
Ostatnio zmieniony przez buran 2018-10-12, 09:52, w całości zmieniany 1 raz
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
buran, Reda zawsze robiła najc%jowsze paski Jak nigdy nie nosiłeś paska to nie kupuj badziewia za 3-4 dychy, bo to nie będzie ani porządnie wykonane, ani wygodne. Skończy się na tym, że się zrazisz do pasków.
Jeśłi chodzi o dobrej jakości gotowce to Hirsch, Morellato, ewentualnie z tych tanich to jeszcze Diloy jest w miarę przyzwoity.
Jeśłi chodzi o dobrej jakości gotowce to Hirsch, Morellato, ewentualnie z tych tanich to jeszcze Diloy jest w miarę przyzwoity.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
No troche przesada, ze takie najgorsze - jest mnóstwo gorszego szajsu z jakiejs ceraty, nazywanego dla niepoznaki "Genuine leather"
Ale z tych tanich to faktycznie chyba Diloy najpewniejszy. Z kolei kupowanie skórzanego gotowca za wiecej niz 50-70zł wydaje mi się średnio sensowne przy cenach pasków handmade robionych przez naszych kolegów
Ale z tych tanich to faktycznie chyba Diloy najpewniejszy. Z kolei kupowanie skórzanego gotowca za wiecej niz 50-70zł wydaje mi się średnio sensowne przy cenach pasków handmade robionych przez naszych kolegów
:
Machu, no niektórzy to po 300-400 wołają za pasek hm
wiem bo pytałem
wiem bo pytałem
:
ALAMO, ale że bogaty ja ? czy paskoroby ?
:
No... Oni
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zresztą jak oglądam nieraz te wyroby hm to śmiać mi się chce
Jedyne chyba jakie mi się podobają to te od Spinnera i z tego co widzę to cenowo chyba też rozsądnie podchodzi do tematu
Jedyne chyba jakie mi się podobają to te od Spinnera i z tego co widzę to cenowo chyba też rozsądnie podchodzi do tematu
:
Goman, spróbuj się ze Spinnerem skontaktować.
A robi świetne paski.
A robi świetne paski.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Spinner robi świetne ale nick555 i Fixxxer również mam od wszystkich chłopaków paski. Niech Sebastian swoje pokaże
Co do gotowcow to również rios.
Cena wyższa ale jakość pewna.
https://www.paski-bransol...ny-cat-178.html
Co do gotowcow to również rios.
Cena wyższa ale jakość pewna.
https://www.paski-bransol...ny-cat-178.html
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ale że czemu ja?
kornel91 napisał/a: |
Niech Sebastian swoje pokaże
|
Ale że czemu ja?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Gdyż Ty masz bardzo dużo fajnych handemade
Sebastian napisał/a: | ||
Ale że czemu ja? |
Gdyż Ty masz bardzo dużo fajnych handemade
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Cośtam mam
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!