Mam takiego orient stara
ma z tego co kojarzę 21mm w uszach, zima przyszła pomyślałem że go na jakiegoś pasiora wrzucę. Pytanie tylko na jakiego. Krokodyl czy gładki? Czarny czy może brązowy? na prosto czy z łukiem żeby był bardziej wpasowany w kopertę? No i nie wiem też gdzie się rozglądać za sklepami (znacie coś fajnego do polecenia w PL? ) czy lepiej prosić kogoś by uszył? (ale z fot które widziałem najlepiej wyglądają paski z lekkim wypełnieniem przy uszach) Pomożecie coś dobrać?
Odpowiedz do tematu
: Paska do orient stara szukam ale pomysłów mi brak
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2018-12-05, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2018-12-05, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
:
Moim zdaniem brąz I ja bym jednak szył na zamówienie, bo porządny pasek w PL ciężko kupić, a za granicą... w zasadzie cenowo wyjdzie podobnie jak uszycie. A przynajmniej wybierzesz sobie skórę, rozmiar i sposób szycia jaki sobie wymyślisz
A tak btw. jak już będziesz miał to koniecznie wrzuć zdjęcie do tego wątku, bo nie widziałem jeszcze tego zegarka na pasku
A tak btw. jak już będziesz miał to koniecznie wrzuć zdjęcie do tego wątku, bo nie widziałem jeszcze tego zegarka na pasku
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To Reda już passé
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
A dlaczego czarny albo brąz Ja bym wziął granatowy, jak robisz na zamówienie u kolegów to żaden problem
:
FOKJU
goTomek napisał/a: |
To Reda już passé
|
FOKJU
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
https://imgur.com/r/Watchexchange/sIyZG5g
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-12-05, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Michał napisał/a: |
nie widziałem jeszcze tego zegarka na pasku |
https://imgur.com/r/Watchexchange/sIyZG5g
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2018-12-05, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Dobrze Szymon podpowiada. Granatowa lub brązowa gadzina z drobną łuską i będzie super.
:
Kurna, no nie wiem
Przymierzałem różne paski do mojego oesa, i zawsze słabo było
W sieci też jeszcze ładnego połączenia nie widziałem.
Po mojemu ten zegar jest stworzony do bransy. I mówię to jako fan pasków
Przymierzałem różne paski do mojego oesa, i zawsze słabo było
W sieci też jeszcze ładnego połączenia nie widziałem.
Po mojemu ten zegar jest stworzony do bransy. I mówię to jako fan pasków
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Kolorystycznie i fakturowo fajnie, ale jakis za delikatny ten pasek z linka - to niby nie jest duzy zegarek, ale ja bym cos masywniejszego dał bo przy uszach z boku tak średnio wyszło ....
:
No i tu sie musze (wyjątkowo ) zgodzić. Zegarek niby nie jest duży, ale jednak klockowaty. Na pasku elegancie wygląda to źle.
A gruby pas to nie wiem czy do konwencji zegarka będzie pasował
A gruby pas to nie wiem czy do konwencji zegarka będzie pasował
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Ja też uważam, że ten zegarek najlepiej na bransolecie wygląda, ale jak było pytanie o pasek, to podrzuciłem przykład, który nie powoduje raka oczu
:
Sebastian, no niemożliwe
A pasek można zrobić mocniej pogrubiony przy uszach albo zrezygnować z szycia na długości - przez to optycznie bedzie się wydawał większy.
A pasek można zrobić mocniej pogrubiony przy uszach albo zrezygnować z szycia na długości - przez to optycznie bedzie się wydawał większy.
:
Ja noszę na bransolecie. Ale taki pasek sobie do niego zrobiłem (tylko nie mam zdjęcia z założonym )
:
Tu się zgadzam w 100% z Sebastianem, też wolę zegarki na paskach ale nie w tym OS'sie
Sebastian napisał/a: |
Kurna, no nie wiem
Przymierzałem różne paski do mojego oesa, i zawsze słabo było W sieci też jeszcze ładnego połączenia nie widziałem. Po mojemu ten zegar jest stworzony do bransy. I mówię to jako fan pasków |
Tu się zgadzam w 100% z Sebastianem, też wolę zegarki na paskach ale nie w tym OS'sie
:
Odpowiedz do tematu
Kurna... musicie mnie denerwować tym że tylu ma tego OSa?
Zajebiaszczy jest ten zegarek
Zajebiaszczy jest ten zegarek