Hej.
Używa ktoś takiej aplikacji
Jaką polecacie na androida
Odpowiedz do tematu
: Aplikacja do pomiaru dokładności zegarka
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, przecież Ty i tak masz zawsze złą godzinę więc po co CI to?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Zawsze dobrą.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06, ja mam polską aplikację Timegrapher.
Fajna i działa.
Fajna i działa.
:
Santino, dzięki, ale to jest na japko.
:
Dorian06, ja kiedyś używałem WatchCheck. Przy sprzedaży zegarka, puryści dokładności kazali mnie zainstalować i patrzeć na odchyłki
:
Dlatego mówię, daj sobie spokój. Na co Ci to potrzebne? Bo za różnica czy Ci zegarek spieszy 10 minut, czy 10 minut i 15 sekund?
Ja sprzedając zegarek ignorowałem wiadomości od osób pytających o dokładność
Dorian06 napisał/a: |
Santino, dzięki, ale to jest na japko. |
Dlatego mówię, daj sobie spokój. Na co Ci to potrzebne? Bo za różnica czy Ci zegarek spieszy 10 minut, czy 10 minut i 15 sekund?
Mattoni napisał/a: |
Dorian06, ja kiedyś używałem WatchCheck. Przy sprzedaży zegarka, puryści dokładności kazali mnie zainstalować i patrzeć na odchyłki |
Ja sprzedając zegarek ignorowałem wiadomości od osób pytających o dokładność
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, dlatego sprzedaję tym pod krawatem, są mniej awanturujący się
:
Ups, myślałem, że jest też na androida.
Dorian06 napisał/a: |
Santino, dzięki, ale to jest na japko. |
Ups, myślałem, że jest też na androida.
:
Odpowiedz do tematu
Santino, Też wczoraj patrzyłem i nie było, już wiadomo dla czego