Odpowiedz do tematu
:
strix, tą Bulve koniecznie przed zakupem przymierz. Na fotkach bardzo mi się podobała A w realu qpa po jagodach.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez bandi 2019-01-15, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Dobrze Dorian prawi - ja też czaiłem się na tą bulvę ale jak ją na żywo obmacałem to była jakaś taka meh mimo, że na zdjęciach wygląda fajnie. Ot zagwozdka
edyta: a może jak nie musi być automat to taki hami? Tylko, że on też mały - 38mm. Na aledrogo kilka razy widziałem w cenie 1,2-1,5k. Z tego co kojarzę to szkiełko ma szafirowe więc cena całkiem ok (wg mnie )
https://shop.hamiltonwatch.com/h69429931-khaki-field-mechanical.html
edyta: a może jak nie musi być automat to taki hami? Tylko, że on też mały - 38mm. Na aledrogo kilka razy widziałem w cenie 1,2-1,5k. Z tego co kojarzę to szkiełko ma szafirowe więc cena całkiem ok (wg mnie )
https://shop.hamiltonwatch.com/h69429931-khaki-field-mechanical.html
Ostatnio zmieniony przez bandi 2019-01-15, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Bulova się nie podoba - no nie
.
.
.
Jest super A sekundnik na 262 kHz
.
.
.
Jest super A sekundnik na 262 kHz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Mają chłopaki rację - na żywo ta Bulova jest słabieńka, serio....
:
Dzięki wszystkim! Satanic za cynk, będzie miał extra bonusy u czerwonego szefa, gdzieś tam kiedys Ew. kolejkę browarów u mnie jak kiedyś dane będzie się zderzyć
Wrocław ostał się ostatni. W Wawie dziś żaden kiziowiec nie chciał mi pokazać Data blisko 3 by mnie pewnie w końcu zmęczyła, więc podsumowaniem i jednocześnie zwieńczeniem poszukiwań nowego sikora militarnego są następujące obrazki
Wrocław ostał się ostatni. W Wawie dziś żaden kiziowiec nie chciał mi pokazać Data blisko 3 by mnie pewnie w końcu zmęczyła, więc podsumowaniem i jednocześnie zwieńczeniem poszukiwań nowego sikora militarnego są następujące obrazki
:
strix, gratuluję i co nówkę kupiłeś?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-15, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
na kizi z linku podrzuconego przez satanicznego Stan jak nowy a prawie 50% mniej jak krzyczeli wczoraj do mnie w salonie
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-15, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Super wybór graty
:
strix, niech się nosi.
Dobrze, że nie Bulva.
Dobrze, że nie Bulva.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Graty! Strix zdjecie boskie!
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Dzięki. Zegar mega ciężki do sfocenia tak, żeby oddać to co widać w realu. Tarcza ma głęboki czarny kolor jak czarny atrament, niezależnie od blików na szkle i kąta paczania wydaje się głęboko czarna. Polerowany pierścień odbijający indeksy - trzeba na żywca zobaczyć.
Fotki sprzedającego były takie, że gdybym nie mógł zobaczyć przed zakupem, to bym pewnie za 500 bał się wysyłkowo zaryzykować Wypalcowany ring, jakiś kurz widoczny Człowiek jednak mega rzeczowy i poważnie podchodzący do tematu, zapewnił, że idealny stan i dokładnie taki stan jest. Noszony ponoć 3 tyg.
Fotki sprzedającego były takie, że gdybym nie mógł zobaczyć przed zakupem, to bym pewnie za 500 bał się wysyłkowo zaryzykować Wypalcowany ring, jakiś kurz widoczny Człowiek jednak mega rzeczowy i poważnie podchodzący do tematu, zapewnił, że idealny stan i dokładnie taki stan jest. Noszony ponoć 3 tyg.
:
No i super że się udało
:
No i ładnie
Widać na tych fotkach jak dobrą robotę robi matowa tarcza
Widać na tych fotkach jak dobrą robotę robi matowa tarcza
:
Farba nie jest matowa. Jest satynowa, delikatnie odbija światło
:
Odpowiedz do tematu
strix no piękne cudeńko. Trza dopisać do listy