Jak minie glicyny nie ruszają to ta jest naprawdę fajna
Graty
Odpowiedz do tematu
:
:
Cabi,
Nie wiesz o tym, że strix to jest oszust fotografii
Na Jego fotkach każdy zegarek wygląda jak milion $.
Nie wiesz o tym, że strix to jest oszust fotografii
Na Jego fotkach każdy zegarek wygląda jak milion $.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-16, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Mi też żadna inna w salonie na żywca nie podeszła nawet na mm, a sub-y mają po prostu straszne Niektóre Airmany, kształtem kolorystyką bardzo fajne, ale ilość węża dla mnie niezrozumiała i wszystko psuje.
Ten model zadziałał jak obuch... po przejrzanych wcześniej kilkuset zegarkach w całym centum handlowym Po solidnym zmacaniu, była nawet myśl - ch... tam, że przeszło 2x więcej niż zakładany budżet Dobrze, że moja słaba silna wola jakoś zadziałała
Dorian - eeee tam widzę po porstu potencjał i dostrzegam to, co ukryte przed innymi Tę glicerynę trzeba pomacać, nawet po dobrych fotach z netu by mnie nie zajarała. No może po moich
Ten model zadziałał jak obuch... po przejrzanych wcześniej kilkuset zegarkach w całym centum handlowym Po solidnym zmacaniu, była nawet myśl - ch... tam, że przeszło 2x więcej niż zakładany budżet Dobrze, że moja słaba silna wola jakoś zadziałała
Dorian - eeee tam widzę po porstu potencjał i dostrzegam to, co ukryte przed innymi Tę glicerynę trzeba pomacać, nawet po dobrych fotach z netu by mnie nie zajarała. No może po moich
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-01-16, 19:07, w całości zmieniany 1 raz